Celebert møte
Etter Drivdalsgubbens hasardiøse lek med "Dynamitt-Harry" var Drivdalen for alvor satt på verdenskartet. At liv ikke var gått tapt var et rent mirakel, men ennå svevde kjærringa og premiemerra i bane rundt jorda, mens han Odd mirakuløst hadde landa bløtt i raggen på en moskusokse oppå Dovre.

Gubben var i fyr og flamme etter sprengningsarbeidet og all mediaoppmerksomheten han hadde fått, og nå ville han bygge verdens største sette og oppdrettsanlegg for Mexicansk Løvefisk oppi elvehølen.

Men all dynamitten hadde gjort ham pengelaus, og de lokale sparebankene var ikke til å rikke...Ikke ei eneste krone mer til den gærne gubben som attpåtil ikke lenger hadde merra eller mandelpottittbingen å pantsette.

Mens gubben sitter tankefull nedved elvehølen sa det plutselig "Pling" oppi hausen hans...Pinadø ville han ta seg en tur sørover til hovedstaden og oppsøke kaksene som vokta pengebingen. De hadde sikkert hørt om hans vågale stunt og ville ikke nøle med å sponse en slik fremgangsrik bygdeutvikler.

Proppfull av selvtillit drar gubben på seg den gamle "bryllupsdressen", plasserer flossen på hausen og tjuvlåner den flunka nye chevroleen til lensmann med kurs mot hovestaden.

På bildet ser vi Drivdalsgubben i det han stolt ruller inn foran Stortinget og møtet med finansministern....




Gir meg ende over tell spell.....
Utstyr
  • canon 40-d
  • sigma 120-300mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKroner en..kroner to...kroner tre...osv...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger31
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_495070} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Ann Kristin S.

For en flott samling staute skapninger. Sigbjørn som snyter kronasjer ut av nasan var jo en sann fryd å se. Amanda ser striglet og blid ut der hu er litt nervøs for besøket hos Sigbjørn. Hu har jo bare sett den ektefødte Hedmarkingen på Tv til nå.
Drivdalsgubben er like striglet som en konfirmant i vårspretten - og gliset av en bil likedan. Men hva er det han har bakpå?Er det noe sølvtøy han har gjemt unna som han skal bestikke Sigbjørn med eller skal han selge det.. Bestikke Sigbjørn, tror jeg han kan gi opp først som sist. Da må han nok prøve seg på andre i Stortinget.
Blir spennende å høre hvordan utfallet med Sigbjørn blir.....ellers burde han kanskje bestikke fiskeriministeren. Hun kan kanskje la seg lure....

Vakkert arbeid. Her er ingen kaosmåsa men pent dandert granbar.... godt å sjå.
Artig historie og flott fotografert.
Mvh Ann Kristin
Anne Ø.

Artig fortelling og bilde, du er dyktig i ord og bilder Hans-Jørgen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu