Høst i gatene
Bildet inngår i albumet Mennesker - En serie hvor jeg presenterer forskjellige bilder jeg har tatt av mennesker. Følg utviklingen gjennom læreprosessen mot å bli en bedre portrettfotograf!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-10-23 21:04:01
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D90
  • Sigma 70-300mm F4-5.6 DG MACRO
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_493660} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rune H.

Flott fanget høststemning her. Liker fargene og utsnittet.

Men to pirketing ;) I versjon 2 hadde jeg likt at hele gatelysmasta var med, her har du kuttet toppen av den nærmeste masta.

Og hadde vært spennende med mindre dybdeskarphet, kanskje fokus på hun som krysser til høyre i bildet eller tidligere påpekt gatelysmast =)
Tonje H.

Takk for kommentaren Rune!

Enig med deg i Versjon 2, men det der er desverre originalutsnittet, så det får jeg ikke gjort noe med. Da er det kanskje bedre å kutte litt?

Jeg hadde så lyst å fokusere på folk som gikk der, men tror ikke dem var å interessert i å bli tatt bilde av, for dem skygga banen med en gang jeg begynte å knipse. hehe :)

Mvh Tonje
Rune H.

Du mener å kutte vekk den hvite toppen av masta? Kanskje ikke så dum måte å gjemme det på, så lenge ikke hele komposisjonen blir ødelagt. =)

Folk ER veldig raske til å holde seg unna når man drar opp ett fotoapparat. Noen ganger en fordel, her var det ikke det ;)
Mats T.

Veldig bra, liker split toning fargene sammen med høstfargene.

Mats
Tonje H.

Takk for det:) første bildet jeg har blitt skikkelig fornøyd med og har planer om å slenge opp på veggen:)

Mvh Tonje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu