Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger63
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_492145} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ole David P.
Hei
Dette ser bra ut, her har du fått med både rustende skinner og strukturen i plankene. Jeg tror dette er en vender for gamle damplokomotiver, eller??
Toningen av bakgrunnen synes jeg er perfekt til dette gamle maskineriet.

Mvh
ODP
Avsluttet .
Jeg synes dette er et godt motiv du har kommet over. Eksponeringen synes bra og jeg liker også at du har valgt liten blender for å oppnå stor dybdeskarphet. Du har eksperimentert litt med farger og jeg ser du har valgt å gjøre bakgrunnen i samme bruntone som jernskinnene. Jeg er litt usikker på om treverket på venderen er grått, eller om du har gjort den grått. Uansett synes jeg det var fint. Bruk av vidvinkel gir fin dybde med linjene som leder innover i bildet. Fint også i kombinasjon med stålrammen på kryss og tvers.

Jeg opplever at din hensikt med bildet kanskje har vært å lage noe som er estetisk fremfor et bilde med et klart budskap. Dog synes jeg bildet er en fin illustrasjon på svunnen tid.

Jeg har et par innspill du kan vurdere for å se om dette kan heve estetikken ytterligere:
- Beskjære i øvre kant ned under toppen av trærne. F.eks en høyde over rekkverket tilsvarende øverste "firkanter". Da får du en ren og hel bakgrunn uten forstyrrende elementer.
-Rette opp bildet et par grader til høyre slik at nedre del av metallkonstruksjonen er helt parallell med nedre billedkant.
-Fjerne fargene på de grønne elementene utenfor broen. Den grønne busken oppe til venstre tiltrekker seg uønsket oppmerksomhet.
-Evt konvertere hele bildet til svart/hvitt eller en bruntone. En tredje mulighet kan også være å lage bildet brunt/grått for skape økte kontraster. (altså beholde gråfargen i broen og bakgrunnen og resten i en bruntone.

Mvh Jens :-)
Astrid margrethe S.
takk for god kritikk :) kun bakgrunnen som er forandret fra det opprinnelige, når jeg tok bildet så hadde jeg ingen hennsikt unntatt spennende motiver. jeg får ikke ordnet brunt/grått fordi jeg ikke har photoshop, har kun photoscape og den får jeg ikke gjort det på :) men alt annet kan jeg prøve :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu