Down under
Dette bildet er tatt på Atlanterhavsparken i Ålesund, bildet er tatt håndholdt under foring av fisker som er en av attraksjonene der. Det er ikke brukt blitz!

Intensjonen med dette bildet var å skape en illusjon av at bildet var tatt under vann, samtidig som det hadde et dramatisk filmpreg.

Dette bildet er også kåret til månedens bilde i bladet "Digital Foto"
Jeg liker dette bildet fordi jeg fikk anledningen til å utfylle min kreative tankegang som min teknikk i Photoshop. Synes bildet har en spesielt preg og estetisk dybde.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon AF-S 55-200mm DX f/4-5,6G ED
  • Brennvidde135mmmm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetBildet originalt er tatt med ISO400 og preliminært editert i Camera Raw. I photoshop ble totale lag 52 som kanskje ikke er helt uvanelig for slike bilder. Jeg har brukt hele spekteret av verktøy og valgmuligheter og dreier innom elementer som filter, blendingmodes, kurver, level, layer styles, farge og konstraster. Jeg har også brukt en del dodge og burn for å fremme effekter.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_490642} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
randi sofie h.
Wow. Spennande og flott. Dramatisk filmpreg, ja.
Likte spesielt godt lysstrålane og fargane.
randi : )
Tom K.
Tusen takk Randi, hyggelig å høre og kom gjerne med konstruktiv kritikk, f.eks. ting du ville gjort annerledes :)
Mats T.
Mye negativt på den forrige kommentaren så jeg må jo jevne det ut :) Dette var sinnsykt rått! Fargene er perfekte til dette bildet, lyset inni maska kombinert med de kraftige boblene rundt er sjukt tøft. Fiskene svømmer rundt helt intetanende virker det som. Veldig bra!

Mats
Tom K.
Tusen takk Mats, ps.. Genialt profilbilde du har da :)
Wilko J.
Liker undervannsbilder men ikke tatt gjennom ei glassplate. Sikkert vanskelig. Det ser jo bra ut men det er ikke det samme..Gratulerer med kåring....Down Under har i seg selv en annen betydning. Men det er jo ikke tittelen jeg skal kommentere...Som sagt ser det bra ut..Flott fargevalg. Dykkeren ser tøft ut med poseidons helmaske.

Mvh Wilko
Avsluttet .
Helt utrolig spennende bilde med hendelse og fine farger og lyseffekten i tillegg!!

:)
Tove
Tom K.
Takk til dere to siste også
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu