Nye søkere til engleskolen
Drivdalsgubben er kommet tilrette... ikke spør hvordan, men plutselig sto han der og påsto at han hadde fått varme hender! Dragen, som vi nå har hørt har helbredende evner, og Drivdalsgubben søker her om inntak på engleskolen. Beklager Tyrin, synd du må vente på besøk...:-)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger135
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_488841} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
sten l.

Hehe. Dette er en kjempebra illustrasjon. Litt eventyr og litt virkelighet. Eller?
Fine fargevalg.

Mvh Sten L
Jan A.

Ja nå er jeg spent på fortsettelsen.
Kreativ bruk av lys og skygge.
Mvh:JanA
Hans-Jørgen H.

Nei nå har jeg da aldri sett på makan!
Dettane er Hallingdalsgubben som du rappa nedi rundkjøringa i Hvittingfoss i fjor så sant som jeg heter Tyrin. Mulig han er i slekt med Drivdalsgubben langt uti....
Å nei du...Drivdsalsgubben svikter nok ikke sin gode venn Franz som lider fluesoppens kvaler og bare venter på skav fra de brunstige moskusshønna.
Tror han kommer ridende inn i Eventyrskogen i mårra en gang...hvis da itte....
Utrukig hvor Drakepettern har krympa siden sist jeg møtten da. Er det Englegabriel han kryper for.
Utrolig story Tove! Sann eller ikke sann...
Den grove kornstrukturen og farveklattene er spooky.
Tyrin.

PS: Kan Hallingdalsgubben befri Kaare fra fangenskapet..Jeg bare spør!!!
elin a.

He, he, ja her går historien videre.
Engleskolen, ja det er jo ganske aktuelt i disse dager.
Herlig bilde igjen fra deg Tove.
Liker leken din i disse bildene. Fargene, stukturen. Herlig.
elin
Roar K.

Mai Britt Andersen hadde ei plate kalt "Folk er rare" og av og tel kommer jeg tel å tenke på den plata her inne. Disse figurene og historiene rundt dem lyser jo opp og lokker fram smilet i hverdagen. At'n Tyrin nå har fått go' konkuranse fra a' Tove er jo bare fint for da blir det jo mer spenning i historiene. Hvem er denna grønne som vi bare ser stjerten på før'n forsvinner ut a' ramma oppe te' venstre 'a?

Roar
Solvår B.

Jeg skjønner ikke bæret. Tror jeg tar med frukt og grønt i samme slengen. Her har jeg bekymret meg syk over Drivdalsgubbens skjebne, helt fånyttes. Gubben lever tydeligvis i beste velgående. Kanskje han fortsatt er på ferie i Mexico? Her er alt mulig.
Og så kommer Hallingdalsgubben og søker seg på Engleskolen sammen med dragen som nå ser ut som en søt liten tass. Har de tenkt å komme seg innenfor for å sende ut bulletiner om hvordan kontakten med englene og alt det andre skjer? Er varme hender et opptakskrav? Og mens alt dette skjer, ligger Franz der og lider. Det er en ganske sprø verden vi lever i. Heldigvis.
Takk for smilet og nok et herlig bilde fra deg Tove! Flott at du leker med disse bildene.
: ) Solvår
Tove H.

1001 takk for kommentarer til eventyrbildet fra virkeligheten:-) Glad for alle tilbakemeldinger og for de morsomme, inspirerende innspillene. Lurer litt nå..har jeg tatt feil av Drivdalsgubben og Hallingdalsgubben? Isåfall vet jeg ikke ut eller inn i eventyret lenger... Dragen og gubben framstår som små og ydmyke i håp om å komme inn på engleskolen.. tror nok ære og berømmelse er alt de har i tankene, de ønsker bl.a. å utkonkurrere medisinmannen i Eventyrskogen, som de synes er alt for mye i media..:-)
Han som er oppe i venstre hjørne vil være anonym...

Tove:)
Per Einar G.

Har engleskolen begynt med rekruttering her inne på dotten også nå? Drivdalsgubben...har Drivdalsgubben med klamme hender og pottitt ånde søkt om opptak til Engleskolen?? Ikke klarer jeg å følge med lengre her inne da dette overgår min fantasi ;)

Kreativt som vanlig fra deg.

Mvh
Per E.

Liv F. D.

Litt a noen typer som søker opptak i engleskolen, Tove :)) Akkurtat som det er bare bare for alle og hvermannsen å komme inn der liksom :))) De ser da tilforlatelig engleaktige ut disse typene der da, men husk skinnet kan bedra. Hm, kan den anonymen være kidnappern?

Tove, jeg liker effektene dine her. Stilig og kreativt laget, og fremforalt koslig, barnslig humor! Flott i hverdagen det!!

mvh
Liv ")
Linda M.

*lol*
Herlig og kreativt.
Tøff bruk av lys og skygge....

Skjønner jeg må innom her oftere, for å få med meg hele historien....

Linda :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu