Whitebreasted Kingfisher, Kastanjeisfugl
Bildet er tatt fra stillestående bil med støtte av oppsveivet bilvindu og dørstolpe. Husker ikke kamera, men antar at objektiv var Canon 28-300 med stabilator. Bildet er antagelig ikke å anse som biofoto da fuglen sitter på en menneskeskapt ledning og ikke i et tre. Tvilsomt om denne fugl vil bli påtruffet i nord-Europa selv om isfugl til stadighet blir fotografert i disse egne. Det er da snakk om en såkalt "Common Kingfisher" på internationalt, men som nok avviker noe fra tilsvarende som jeg treffer på i Goa til orientering.
http://pbase.com/kneppen
OK, men ikke mer.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBeskrevet over.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_488749} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Trond W.

Se her har du fått isfuglen på brikka. Skarp med ren blå bakgrunn. Litt vanskelig lys som skaper litt i overkant mørke skyggepartier.
Gratla med denne flotte arten.

Trond
Solvår B.

Det er ofte slik vi ser fugler - der oppe på en ledning.
En litt spesiell fugl dette her. Synes det ser ut som den har for stort hode og nebb i forhold til kroppen. Men den er nok akkurat slik den skal være. :)) Den er fin mot den blå himmelen.
: ) Solvår
Harald N.

Denne vil eg kalle ein framand fugl. Litt mørk, men fint komponert mot den reine himmelen.

Mvh Harald
jarl kjetil j.

Hei!

Grei dokumentasjon av en eksotisk art. Reint teknisk mangler det endel, sikkert på grunn av hardt og vanskelig lys. Fuglen blir for mørk, uten særlig detaljer. På min skjerm sees en tydelig halo rundt fuglen.

jarl kjetil
Ingrid Milly L.

Spennende med nye arter på brikka! Dette er den første jeg ser av dette slaget så nå vet jeg hvordan den ser ut om jeg påtreffer den senere! Ser at lyset har gjort bildet noe mørkt men du har fått med hele den store fuglen og det er bra!
mvh. Ingrid Milly.
Roar K.

Ja, tropelyset i Goa kan såvisst være en utfordring selv med polfilter og nedsatt lysmetting - og da spesielt med oppadgående vinkel som her. Blitt dårlig med fuglefoto de to siste vintrene så dette er ikke av ny dato. Jeg kunne kanskje forsøkt å pynte på det, men la det ut som det var. Grei dokumentasjon som nevnt her er vel omtrent sannheten det.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Rune N.

Næ, en Donaldfugl.
Her scorer du høyt på synnselista mi.
Du får 5 stjerner, ene og alene for motivvalget.
Har vært facinert av denne fjærtufsen siden jeg leste om den i Donald en gang på 70-tallet.
Tegner var Carl Barks, trur eg.

Rune
Avsluttet .

Et godt dokumentasjonsbilde. Artig å se fuglearter fra fjæren strøk. Klassisk profil på denne, lett å se den tilhører isfuglene ja.

Espen
Frode L.

Hei.

Du verden for et nebb og hode det var på denne, artig å se fugler fra andre verdensdeler.
Grei dok av en fugl jeg aldrig har sett.

Frode.
Roar K.

Jasså, har kastanjeisfugger'n vært i Donald også? Det visste jeg ikke. Men jeg kan kanskje nevne at den er blant de mest vanlige å se av isfuglene i Goa. Skal komme tilbake med fler senere. Denne ser faktisk nesten helt blå ut når den flyr.
Takker så mye for kommentarer av det positive slaget.

Roar
Wenche J.

Disse fuglene er flotte. Hadde en babykingfisher på besøk på klessnora mi...men rakk ikke å finne frem kameraet før den fløy sin vei.
Skulle ønsker lyset kom fra den andre siden på bildet ditt, slik at fargene på fuglen kommer bedre frem...men det er del ting her i livet vi ikke kan bestemme selv. Gleder meg til å se flere bilder av arten:):):)
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu