Utstyr
  • Rolleiflex
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger169
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_486844} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Inger-Lise S.
På to plan her.. Et godt gatefotografi, fint komponert. Fine linjer og buer i bildet.
En liten flekk på himmelen til høyre, den ville jeg klonet vekk.

Inger-Lise:)
Wilko J.
Ser ut at ungene må holde seg nede mens foreldrene for være oppe =)fine gråtoner, et klart bilde med nok korn. En søndag i parken...likte dette Roger.

Mvh Wilko
Roger H.
Inger-Lise, Takker så mye for kommentar. Flekken så jeg ikke når jeg la ut bildet, bra du nevner det.

Wilco, Takk for du likte bildet.

-Roger
Avsluttet .
Turistens bilde av fotograferende turister og andre turister kanskje? Utsnittet er "romslig" velkomponert.
Thorbjørn R.
Absolutt OK skildring. Jeg liker trerekka bak. Litt vel høy himmel, kanskje?

Mvh Thorbjørn
Torild H.
Dei vaksne drøse om sitt, borna leikar som berre dei kan, sundag-i-parken stemning her og finskjorta er på. Liker det romslige, åpne her, parken sin utforming og den høge himmelen til.
Torild
Øyvind S.
Likte linjen som deler barn og voksne,trappen gir også en fin avgrensing av gutta,,, lekeplass for noen og dypere samtaler for andre, som flere nevner romslig.. åpent.. har vel sikker sammenheng med at parken var relativt ny, men det kler fortellingen. gutten som er på vei inn i bildet gir liv .. hva med å ta et bildet i dag fra samme sted?.. ville blitt kontrasteikt tror jeg..
Øyvind
Roger H.
Takker så mye til dere siste og. Likte uttrykket "romslig" Kjell. Når jeg velger å ha med filmramma så kutter jeg helst ikke bort noe Thorbjørn, men jeg skjønner at du vil det her. Takker for forslaget. Torild, takk for stemningen du så her. Et bilde fra samme sted i dag Øyvind, det synes jeg var en fin idè og det skal jeg gjøre om ikke så lenge.

-Roger
Håvard F.
Som Thorbjørn er inne på.. mulig et kutt i himmel hadde vært noe. Ellers godt komponert. Liker at gutten kommer inn fra høyre. Bra Roger

mvh
Håvard
Roger H.
Håvard, takker for forslag her, ser hva du mener. Men jeg vil ha med den høye himmelen av to grunner. Føler at lavere himmel lager bildet litt trangt i uttrykket. Det andre er at jeg vil ikke kutte vekk noe i bildet som har med hele filmrammen, mulig jeg er litt sær der. Men jeg tar det med meg videre som du og Thorbjørn sier, i andre motiver. Takker så mye for det.

-Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu