Mitt aller første bilde med mitt nye Olympus E-30.
Ikke det at bilde er så bra at det fortjener plass på bildegalleriet, men jeg stilte kameraet på "auto" blitzen spratt opp automatisk,og bildet ble tatt, og kameraet virker helt bra, eller?
Fotograf
Utstyr
  • Olympus E-30
  • Olympus Zuiko digital14-45mm 1:3,5-5,6 FOUR THIRD
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger142
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_486358} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Dirk R.

gratulerer med ny kamera! jo da kamera virker helt bra :-)
hilsen dirk
Alf B.

Gratulere med kamera godt valg ;-) og bilde har du jo fått til og så da er det vel bare for oss og vente på flere blinkskudd eller ?

mvh alfi
Jon B.

Takk skal dere ha, jeg har hatt et E-330 i noen år, så overgangen blir ikke så stor. Men jeg føler et press fra meg selv at det må bli bedre bilder nå. E-330 var jo så treigt at når jeg prøvde å ta bilde av måke i flukt, så hadde vel måka bygd rede, parra seg og verpa 4 egg før kamera fikk tatt bilde :-). Og med 11 fokuspunkter i stedet for 3, det er jo rett fra steinalderen og inn i den moderne verden. De neste dagene skal jeg lete etter høsten, og leke litt med disse filterfunksjonene. Så en får se hva jeg legger ut :-).

Mvh.

Jon
Avsluttet .

Skandale!!!
Hvorfor har du lagt ut dette bildet?
Er det bare for å vise at dere har tørkestativet i stuen eller gjennskinnet fra blitsen på skinnstolen eller det utbrente hekletøyet?
Jon B.

Du leste kanskje ikke det som sto under bilde. Jeg la ut bilde rett og slett fordi det var det aller første bilde med nykameraet. Og jeg tror nok at det er blitt lagt ut mere skandaløse bilder her enn dette :-). Og dessuten, en nyttig lærdom om hvordan bilder ikke skal være.

Mvh

Jon
Berit T.

Hei. Det er ikke rart det blir krig i verden... Skandale, liksom? :-)
Jeg synes du fremstår som en lykkelig eier av et nytt kamera jeg, og synes det er flott at du vil dele gleden med oss:-) Honnør også til hu "mor" i stolen, som kona til en ivrig fotograf veit jeg hvor "morsomt" det er å bli fanga inn i linsa i hytt og pine :-)
Så - gled deg over ditt nye kamera, ta mange flotte bilder, så oppfordrer vi heller til å ta en syrenøytraliserende tablett til ovenstående, slik at han slipper å være så surmaga :-)

Mvh Berit T
Jon B.

Takk skal du ha Berit, du er helt klart en fotograf etter min smak :-).

Mvh.

Jon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu