Morgensteming ved Las Salinas
Bildet er tatt tidlig en morgen på en fjelltur opp mot Pichu Pichu som er en fjellrekke på ca 5500 moh øst for byen Arequipa i Peru.
Bildet inngår i albumet Landskapsbilder i Peru -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-09-07 03:33:20
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EF 17-40 mm f/4L
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484869} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Thorbjørn R.
Tja.. Jo, bløtt fint lys. Disen bak skaper stemning. Litt mye tom himmel, kanskje. Et kutt i toppen? Men først og fremst ville en mer definert forgunn hevet bildet.

Ikke så verst, synes jeg.

Mvh Thorbjørn
Anne Gunn P.
Jeg synes også lyset er fint, men jeg mener det er for mye forgrunn. Tror det ville vært en idè å beskjære et stykke inn i bildet, kanskje kuttet noe til venstre også.

Mvh
Anne Gunn
Bjørnar P.
Mykt og pent lys, med fine fargeoverganger. Et malerisk uttrykk, der små detaljer tilsynelatende er ofret for å få et mykt og ryddig uttrykk.
Veldig stemningsfullt, der lyset spiller en avgjørende rolle.
Fred S.
Her liker jeg at det er så mye forgrunn, og at jeg kan gå meg litt vill med øyene i dette graslandskapet. Gyldent og fint er det, og også fint med alle disse solbelyste, idividuelle stråene. På en måte ser graset nesten litt etterbehandlet ut, men jeg regner med at det ikke er det.
Dessuten liker jeg blåner, og blånene dine er fine. I det hele tatt er bildet ditt nesten "umoralsk" vakkert, fordi jeg ikke finne på noe kritisk å si, og bare nyter synet.

Fin blå dis nedenfor fjelltoppene, men også en hvit,smal, ganske lang stripe lenger nede, langs den langstrakte åsen. Er det tåke , eller salt ?
For ordet "salinas" forbinder jeg med salt/saltutvinning, og tenker at dette muligens er en saltvannsinnsjø (?)

vh fred s
Andreas B.
Takk for kommentarer! Jeg føler selv at det endrer ikke bildet vesentlig med kutt i toppen, men ser at det er mulig. Forgrunnen derimot var jeg veldig usikker på selv, og derfor artig å se at det er samme sak dere henger dere opp i. Jeg legger nok snart ut en ny versjon som har litt mindre forgrunn. Å komme opp med en nytt og klart definert sak i forgrunnen klarer jeg nok ikke. Jeg føler at stråene har mer "glød" i lightroom enn når jeg legger det ut på nettet, men vet ikke helt hvorfor.

-ab-
Kåre S. P.
Liker denne softe formidlingen, god stemning, og et uttrykk som oppleves litt ekstra.

Blir ikke helt enig med meg selv om himmelen, den virker på grensa av hva den tåler av bildebeh., og synes nok ikke den fungerer optimalt til den øvrige finfine stemningen.
Andreas B.
Når jeg satt og jobbet litt mer med bildet for å lage versjon to ble jeg også oppmerksom på bildestøy på himmelen. Det jeg oppdaget var at hvis jeg forstørret bildet til 100 % utsnitt ble mye av dette borte. Da så det rett og slett mye bedre ut. Jeg lurer derfor på om dette har blitt litt forsterket gjennom konverteringen og at hvis jeg hadde skrevet det ut så hadde det vært ganske bra. Håper i alle fall på det.

Ellers takk for din tilbakemelding Kåre!

-ab-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu