"pose"
en kompis av meg poserer på en mur, ved det gamle bassenget i bodø
Ble ganske fornøyd i og med at dette var første del av det å øve seg på å ta bilder av mennesker. (se serieforklaring)
Bildet inngår i albumet Mennesker - En serie hvor jeg presenterer forskjellige bilder jeg har tatt av mennesker. Følg utviklingen gjennom læreprosessen mot å bli en bedre portrettfotograf!
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D90
  • Nikon 18-55mm AF-S NIkkor
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_483049} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Andreas K.

Jeg synes det ødelegger veldig at du ikke har plassert ham litt lenger til høyre, så hele han er dekket av den lyse bakgrunnen; ettersom han har like farge på genseren som på veggen. Husk at når du skyter nedenifra og opp, så virker ofte beina VELDIG store, og hodene VELDIG små, for ikke å snakke om at man får en førsteklasses billett rett opp nesa på vedkommende. Det funker her, men bare tenk på det nestgang.

Hendene i lomma og spredte bein er en ganske kjip "pose", nestegang kan du jo prøve å ha med noe "props", så han har noe å bruke hendene til = ser mer naturlig ut, og mer spennende stillinger (og hender for den saks skyld)

Noe annet du kan gjøre er å tenke deg en setting eller en historie du har lyst til å formidle (gjennom fotografiet).

Om han hadde hatt ripped jeans, skitten bar overkropp og en pumpehagle (props) hvilende på hofta, så får du plutselig et litt mer interessant bilde + at bildet kanskje insinuerer en liten historie.

Jeg vet av egen erfaring at det er vanskelig å tenke på klær, location, (<--setting/historie) og kamerateknikk (kanskje tilogmed lys) på forhånd, men det er greit å ha i bakhodet.
Tonje H.

Takk for kommentaren Andreas!
Bakgrunnen valgte jeg pga kontrastene, men jeg ser hva du tenker på :)

Posen er vel for tøffe gutter? hehe, men man får prøve litt forskjellige saker og ting etterhvert.

Takk for gode råd;)

Mvh Tonje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu