Sky
Utstyr
  • Canon G10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_480337} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Olav Ø.
+1
Greit bilde, men litt vel mørkt. Jeg kopierte det og gjorde det litt lysere i photoshop og det tjente det på, etter min mening.
Torgny S.

Takk for kritikken Olav, og takk for din bearbeidede versjon som du sendte meg på mail. Kanskje har jeg en hang til å legge slike bilder mørkt. Men det er bevisst når jeg gjør det. Virkeligheten var noe dystrere enn din versjon og absolutt lysere enn min. Min hensikt med å legge det så mørkt var å dramatisere det. Du kan gjerne si at det er manipulert med en såvidt radikal endring i eksponeringen. Uansett mener jeg vel at det korrekte, ikke behøver å være det riktige for etterarbeidet av et bilde. For meg er det fint om du legger ved din versjon her i tråden, slik at både eventuelle andre og jeg selv kan sammenlikne og eventuelt drøfte det.
Torgny S.

Nå har jeg sett på bildene dine, og ser at de holder en jevn høy kvalitet. Jeg ser også at du ikke er grunnleggende uenig med meg, så da tolker jeg din kritikk til at du synes dette var en uheldig løsning for motivet. Det er forøvrig tatt gjennom frontruten på en bili fart. Er fortsatt interessert i at du legger ut din pohotoshopbehandlede versjon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu