Villa i syd Goa
Slett ikke uvanlig med sterke farger på husene i Goa. Tipper at en del av de fargene man møter der ville skapt litt av noen ramaskrik hvis de dukket opp i et norsk villastrøk.
http://pbase.com/kneppen
Karakteristisk
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt for frihånd og redigert i photoshop.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger78
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_479505} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Rune N.

En fin fargeklatt det der.
Var forresten en her på stedet som malte huset i den farven. Kona hans hadde plukka den ut.
Fungerte som "me" når jeg var ute med båten. Man så det i selv det mest grøtete snøvær.
Solvår B.

Både selve huset og fargen skiller seg ganske mye ut fra det norske gjennomsnittet. Dette ser ut til å være fra et penere strøk. Et fint hus og hage. Man trenger jo ikke bry seg om at det er litt kaos utenfor hagegjerdet.
: ) Solvår
Harald N.

Eg har akkurat beisa hytta i tjærebrunt, men det er ei anna sak, flott bilete. Lika komposisjonen og godt eksponert.

Mvh Harald
Lars Ivarson F.

herleg med oppkvikkande fargar i varmen..akkurat slik eg vil ha det..så har merka meg denne :-))
Roar K.

Rune Nilsen:
Kanskje greit med et landemerke når man er ute med båt også. Hvorfor jeg nevnte dette var fordi jeg kom til å tenke på en episode i et villastrøk her i Oslo der noen malte huset i en spesiell rødfarger. Det ble et sabla rabalder med krav om å male om osv.

Solvår Berg:
Dette er et sted vi bare kjører forbi på vei sydover , bor selv i nord, så jeg kjenner ikke lokalområdet, men det var glissent med hus sammenliknet med der jeg bor. Tanken har slått meg at dette er en familie der et familiemedlem har eller kanskje fortsatt jobber i Gulfen og kommer hjem med penger. Hvertfall er det slik rundt der jeg tilbringer vinteren for der spretter det opp nye hus og påbygninger i ett kjør.

Harald Naper:
Tjærebrunt er vel noe av det som hører hjemme i norsk natur. Nå blir den riktignok omtrent svart etterhvert - hvertfall hvis man velger bort vanlig kjøpebeis og bruker tyritjære blanda med whitespirit - en del tjære og tre deler whitespirit tror jeg det var, men det er noen år siden jeg har prøvd meg på slikt.

Lars Ivarson Folldal:
Ja, jeg har merka meg at du som jeg har en hang til sterke farger så kanskje er også du født i et ildtegn hvis jeg kan tillate meg å svippe innom astrologien.

Takker så mye for fine kommentarer her.

Roar
john-arne w.

En hærlig fargeklatt dette her, flott hus i "knalle" farger som virkelig bryter med buskene og palmene, og gjerdet i all sin enkelhet som rammer det hele inn. Og samtidig ett flott byggverk. Likte utsnittet også godt. artig med den klesvasken som lyser opp ett ellers mørkt parti.


hilsen john...
Bent S.

Flott og fargerkt hus. et flott bilde.

vh
Bent
Roar K.

Takker så mye for de positive ord fra dere to siste som har ramla inn her ogå.

Roae
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu