Vinter og vår i fjellheimen 2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_475320} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kyrre M.
Likte godt fargemetningen og lagdelingen i bildet, desaturiseringen av øvre del skaper en fin beskrivelse av norsk sommer, med varme daler og kalde fjell. Formatet falt også i smak. Mulig jeg ville skarpet opp forgrunnen litt mer en du har valgt.

mvh Kyrre
Bjørnar P.
For ordens skyld: Fargene i bildets øvre del er ikke særbehandlet i forhold til bedre del. Fargemetning og fargebalanse er likt justert for hele bildet.
Kyrre M.
Da har du fått god hjelp av været, ingen tvil om det.
Avsluttet .
Innholdsmessig en meget bra naturskildring, og med dimensjoner (husene) som gjør historien komplett. Litt grått, vått og småkalt som en nesten kjenner i kroppen. Ikke noe uvanlig motiv, men trolig ett som det er lett å gå forbi, eller la være, nettopp fordi det ligger der, og en har sett det så mange ganger at en ikke ser det… Bra!
Morten M.
Dette var bra arbeid, med meget bra etterbehandling!! Trøkk så det holder her=) kanskje litt lyst i de lyse mellomtonene, men vet ikke helt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu