Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger51
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_472877} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roy Helge R.
Hva er det du ønsker kritikk på? Kritikk av bildet som portrett? Eller som familiebilde? Eller kanskje som historiefortellende reportasjebilde? Teknisk kvalitet eller komposisjon?

Koselig bilde av poden, men det er jo masse man kan gjøre for å utdype aspekter av fortellingen eller følelsene du ønsker å legge i det.
Susann B.
Ønsker gjerne kritikk på bildet som portrett, er klar over at jeg har MYE å gå på når det gjelder både teknisk kvalitet og komposisjon. Som nybegynner er det nyttig å få noen synspunkter og tips på hva som kan gjøres annerledes både teknisk og komposjonsmessig.
Roy Helge R.
Jeg har mange bilder av mine egne unger med ustelt hår, mat rundt munnen og skitne klær. Jeg synes de er umåtelig søte likevel. Men om du skal vise fram for andre så er det ikke så søtt lenger.

En større lyskilde, for eksempel blits mot en stor hvit plate eller vegg ville gjort seg her. Lyset blir litt hardt. Har du brukt naturlig lys, eller ønsker dette harde lyset så er det selvsagt litt annerledes. Men mye kan gjøres med refleksjoner i rommet.

Stolen er hvit og er for tydelig i dette bildet. Enten bør den være med som et miljøelement, eller så bør du forsøke å unngå slike elementer.

Hånda kommer opp foran ansiktet og er forstyrrende. Men det vet du jo allerede og det er jo ikke alltid så lett å få poden til IKKE å putte alt mulig i munnen kontinuerlig.

Ellers har du fått et fint glimt i øyet, og nydelig uttrykk i ansiktet her. Det skal du være fornøyd med.

Susann B.
Takker for kommentaren! Ja du har et poeng der, som mamma til poden er han jo søtest uansett om håret står rett til værs og frokosten henger i munnvika:)
Med hensyn til lys var ønsket og bruke dagslys som hovedlyskilde men måtte supplere med ekstern lyskilde. Strever med lyssettingen, synes selv at skyggene på ansiktet hans ble for fremtredende. Må eksperimentere med lys! Noen forslag om lektyre?


Håvard F.
Herlig blikk og smil. Et dagligdags motiv, som er verdt å ta vare på. Som Rasmussen er inne på, så blir lyset her litt dårlig.
Plasser barn og bord helt inntil et vindu (supplere med en refleksskjerm - så løser du skygger), og du vil få meget godt lys.
Eventuelt, så fungerer blitz rett i taket helt ok også.....
Stå på !
mvh
Håvard
Espen P.
Du har sikkert mye å gå på, og å lære, men du har fanget det aller beste; BLIKKET :))) Og det er meget godt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu