Barbie & Ken
Også et bilde i serien ''De 10 bud''
Noen som kan tenke seg hvilket av budene dette skal være?
Utstyr
  • Fujifilm Finepix S1 Pro
  • -
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeCompact Flash
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger877
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_46943} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .

porno?
Geir Joar H.

Sikkert Harry-budet!
Audun H.

Kan det være: Du skal ikke begjære din nestes hustru?
Morsomt bilde, men litt på grensen. Ikke det verste bilde her, langt i fra, men jeg misliker trenden der en må sjokkere og nesten gjøre folk kvalme for å få en kommentar. Stå på Fredrik.

Audun
Fredrik D.

MH: Kall det hva du vil...

GH: Harry-budet?

AH: Godt tippet... Greit nok at det var litt på grensen, men etter mange av bildene som er lagt inn i det siste (som du så fint viser til) er vel ikke dette rare greiene.
Lars-Anders M.

Dette kan du vise din fru (om du har) når lysten kommer.
En form for symbolspråk!
Krister B.

Sjokk-trenden er vel heller ikke begrenset til dotten. På grunn av medias påvirkning er vi, de urbane vestlige, blitt noen skikkelige blaserte jævler. Det er synd å si det, men romantikken er forbi! Ellers synes jeg ikke dette er så ille ;o) Tvert imot synes jeg det fungerer som en artig kommentar på flere plan. Barbie-Kamasutra, noen?
Geir Joar H.

Sorry, men jeg synes bildet er utrolig harry. Dessverre blant de dårligere bildene her.
Petur E.

Hvad med deg selv? Vil du selv måske stille op lige som dine dukker.
Er enig med Geir Hval

Petur
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Funny :-)
ellen-k w.

... jeg synes bildet er morsomt jeg.
Barbie ser ut som hun har det gøy... Jeg har barn - og bruker naturlig nok litt tid i lekebutikker her og der. Barbie og vennene hennes er en helt egen liga. Barn kan få Barbie dukker til enhver anledning og med de mest sexye og utfordrende klær - Barbie kroppene er jo én ting (hvilket levende individ er det som kan skryte av å ha de ideal-målene...) og du kan f.eks. få kjøpt en gravid-barbie hvor du skyver et lokk på magen til side og plukker ut babyen - hvor naturlig er det? Dette bildet illuderer at Barbie og Ken kan gjøre saker som er det naturligste i verden - hva er så galt med det? (de er jo ikke utstyrt med noe ''nedentil''...) Det er kanskje ikke et bilde å vise frem til de håpefulle - men som en ''kommentar'' synes jeg det fungerer ...
ellen-k.


Thorfinn B.

Svak lyssetting med bl.a. en utbrent skulder, men kreativt , humoristisk og litt annerledes. Langt over snittet!!! Synes for øvrig Kentern ser litt anspent ut.
André M.

Schtilig motiv. Stå på!. Flere bud, takk. Gleder meg til ''du skal ikke ha andre guder enn meg...'' osv...
Lars L.

Enig med AM. Et bilde av Bush må vel passe til det etterlyste budet? ;-)
Fred S.

For meg er det ufattelig at det går an å bli støtt av dette. Det morsomt ironiske i at kjønnsløse Barbie og Ken befinner seg i denne stillingen kan da umulig være noe å hisse seg opp over. Enige med de som er i stand til å se det humoristiske og kreative i bildet.
vh freds
Fredrik D.

Mye av tanken bak bildet ligger i kommentaren til Ellen-K. En tid tilbake så gikk det en reklamefilm med noe av det samme, (noen som husker denne?) mye av inspirasjonen til dette bildet kommer derfra...

Takker for alle kommentarer!
Jostein B.

Hei Fredrik
Foto-teknikk, lys og komposisjon diskuteres ofte, og det er sjelden debattantene blir enige. Hva er vel fasiten på et bra bilde?

Jeg lo så jeg nesten gråt da jeg så på bildet ditt, mine kolleger tror vel det har rablet for meg...

Konklusjon: Jeg la merke til bildet, det påvirket meg, og jeg skriver en kommentar (den andre i min 'karriere' på dot'en). Det er vel ikke alltid man trenger mer inngående begrunnelser eller kritikk enn dette, eller hva?

Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu