sunt mat
Bildet inngår i albumet Nærbilde -
Utstyr
  • Canon EOS50D
  • tokina 100/f2,8 macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger85
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_466147} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lars Ivarson F.

kjenner meg nesten kjernesunn med berre å sjå på..:-)) Fargefint frå menyen..
Håvard F.

Fristene, fargerikt :)
Hmmmm
Ha en fin dag Dirk
mvh
Håvard
Tove H.

Sunt og godt.... sikkert smak og behag med fargene..ikke helt min smak de da...
Ha en fin dag :-)
Hilsen Tove
Kirsten H.

Jeg er ikke helt sikker på om det til venstre er et hvitløkfedd. På matbilder synes jeg godt man kan ha større dybdeskarphet enn på blomster f.eks. Likte motivet godt, og fargene fungerer bra for meg.Hadde vel kanskje byttet ut krydderet med en stilk rosmarin eller basilikum
mvh Kirsten
Avsluttet .

Fargene synes jeg var flotte, men "smellen" i de blir litt borte da dette krydderet ødelegger litt, men utsnitt og komposisjon gjør det smakfult :D

Mvh
Rita
Solvår B.

Jeg er enig med Kirsten. Litt større dybdeskarphet hadde gjort seg. Er det pepper du har brukt? Er så mye pepper sunt? Her er det sikkert mange undersøkelser og forskningsrapporter å ta stilling til.
Flott idé, artig motiv. Du er kreativ.
: ) Solvår
Dirk R.

tusen takk alle sammen for konstruktiv kritik. ja det er pepper, om pepper er sunt vet jeg ikke...men hadde ikke noe annet en pepper :-)))
Gulli Hanne O.

Nam, nam dette ser godt ut. Og ja takk til pepper på slik mat, men gjerne kvast av grønt også. Synes utsnitt og farger er fine, men jeg ville dempet ned refleksene fra blitsen. Synes lyset virket "hardt" her.

mvh Gulli
Inger-Lise S.

Hei Dirk!
Sannelig er du aktiv! Du har tatt mange gode bilder.
Dette er et av de jeg liker godt. Jeg syns det er delikat, lekkert og med flotte farger.Pepper er sunt og jeg syns den kler bildet. Dette frister! Men hvor sundt fetaost er, tja, si det..Om det er fetaost jeg ser,da. Jeg liker bildet godt, både motiv, farger og presentasjon.

Inger-Lise:)
Avsluttet .

Fikk lyst på salat med fetaost. Litt falsk "stablet" råvarer og for mye pepper. For å få mer gresk preg er det oregano du skal bruke ( ikke basilikum som foreslått lenger opp, grekerne bruker ikke basilikum til salaten). Litt olivenolje av god kvalitet gjør også susen (den som er litt grønnaktig). Dirk selv med mine innspill så får jeg veldig lyst på akkurat din salat :-) Bra jobba.
Dirk R.

tusen takk Inger - Lise og Nina for kommentarer, ha skrevet oregano på handleliste :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu