Silkehegre i motlys
Nå vet jeg jo at folk flest foretrekker fugler med detaljert fjærdrakt, god skarphet på hode og øyne osv. Men noen ganger slik som her spiller motlyset oss et puss og ved opplysing i etterarbeidet kommer grumset så da er det bedre å la fuglen forbli en silhuette og heller minne om en skulptur der den står ute i vannet langs en vei slik som her. Bildet er tatt med et delvis opprullet vindu og dørstolpe på stillestående bil som støtte.
http://pbase.com/kneppen
Et litt anderledes fuglebilde og hvorfor ikke?
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • CANON EF28-300mm f/3.5-5.6 L IS US
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_464967} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Harald N.

Spanande bilde av hegra. Eg ville ha hatt med litt meir av speglinga i vatnet slik at heile fugelen vises.

Mvh
Harald
Lars-Anders M.

Kraftigt motlys. Men bildet er ok.
mvh
LAM
Gulli Hanne O.

Ja hvorfor ikke? Stilistisk og grafisk uttrykk, synes det fungerer bra her. Liker vannflaten og de noe skrå linjene der, og det hadde vært fint om du hadde fått med hele speilinga av hegra. Men jeg liker bildet ditt.

mvh Gulli
Roar K.

Takker så mye for kommentarer. Skulle gjerne hatt med hele speilinga sjøl, men man har lett for å glemme den under eksponering og konsentrerer seg om fuglen. Det er først når man får bildet opp i etterkant at man ser at man burde værty litt obs på det også.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu