Oslo 22. mars
Før dette trodde jeg politiet hadde god kontroll over bikkjene sine. Dyret ville ikke slutte å bite selvom soldaten prøvde å røske det løs. Dreseringskurs anbefales.
Bildet inngår i albumet Demonstrasjoner - Bilder tatt i forbindelse med forskjellige demonstrasjoner
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger832
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_46490} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Ingerid J.

Evt. slutt på bruk av bikkjer generelt. Aa læra opp dyr til å vera aggressive og farlige i visse situasjonar er forkastelig spør du meg. Både frå eit humant og eit dyrevennlig perspektiv.
Bra fanga.
Magnus C.

Å ty til vold og steinkasting i en fredsdemonstrasjon er forkastelig spör du meg! Skulle nesten tro de var dummere enn hundene.
Marcus R.

Ikke akkurat lettere for hundeføreren å kontrollere situasjonen når en annen maskert idiot står og bryter på ham!

Til bildet da:)
Du har fanget situasjonen, men en litt lengre lukkertid kunne gitt litt mere følese av action. Men nå er det jo ikke lett å holde kameraet stille når pulsen jager, så situasjonen tatt i betraktning; meget bra!
Det morsomste er nesten alle fotografene som svermer rundt:)

Et av dine beste demo-bilder så langt.

MVH
MR
Audun H.

Bra fanget, helt klart det beste bilde til nå. Så dette på nyhetene og ble provosert av politiet selv om jeg misliker at demonstrantene kaster stein. Men politiet er ikke alltid så snille de heller.

AUdun
Andreas J.

Får håpe at de knakk hvert et bein i kroppen på den dritten. Når det gjelder å lære opp hunder er ikke dette helt riktig. Schafer hunder er en vakthund som har dette liggende instinktivt. MEnnesket har til enhver tid undertrykket disse hundene til ikke å opptre slik, som for dem, er naturlig.
Stein Rune B.

Fin dokumentasjon.!
Stein Rune B.

Fin dokumentasjon.!
Håkon Frede F.

takk for respons alle sammen.
det kan lett oppfattes som at jeg støtter opp om urokråkene fordi jeg legger til subjektiv tekst angående politiets bikkjer. men det gjør jeg altså ikke, bare så det er klart.
bildet dokumenterer dessverre ikke mer enn ca. 1/100 s av hendelsen, men den som hadde sett situsjonen i sin helhet burde ha hatt vanskelig for å tale varmt om politibikkjene etterpå, -eller å fokusere på aktivistenes bøllestreker for den saks skyld.
johansen her savner jo helt klart fysisk avstraffelse i rettssystemet vårt.
---
dette bildet (sammen med et annet i forbindelse med samme sak) var forøvrig mine første bilder trykt i (lokal) avis (akersposten). en debut altså.

mvh. Håkon Frede
Lars-Anders M.

Rart att man må demonstrere med vold mot vold! Ellers godt bilde.
Håkon Frede F.

helt enig lars-anders. utrolig synd at 1% av demonstrantene skaper negativ oppmerksomhet omkring anti-krigs bevegelsen, men DET er ingen god grunn for fredelige demonstranter til å la være å vise hva vi står for (markering ved stortinget klokka 2 på lørdag, la oss håpe det blir uten faenskap).

-håkonFrede:)
Avsluttet .

hemskt, hundar kan bli sjuka av att äta rått kött
monica p.

Bra situasjonsbilde, og gratulerer med debuten, får håpe det blir flere senere da.
Mvh Monica:o)
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Heftig,
og ikke minst godt fanget :-)
miguel a.

bra fanget, det som er morsomt er de andre fotografene som står rundt om...
Dag T.

Det første som slo meg var fotografene ja, hele greia ble en mediajippo der alle avisene viste det samme bildet som dette. Lite kreativitet fra pressen, det kan ikke ha skjedd så veldig mange flere dramatiske ting enn akurat denne situasjonen.

Det er morsomt med den virkelighetsoppfatningen slik pressedekning gir. Du får det samme forholdet mellom bikkjer og biting som mellom fredsdemonstranter og steinkasting. Etter denne pressedekningen ser det ut som om alle politibikkjer er unødvendig agressive og alle fredsdemonstranter kaster stein....

På grunn av pressefotografene synes jeg bildet var stilig.
Chris J.

Artig bildet.Bra fanget.
Spør du meg er det helt greit at hunden biter og ikke vil slippe.Når du er så idiotisk og kaster stein med politi og hunder tilstede må man tåle konsekvensen. Når det i tillegg står en annen fjott og prøver å dra bort politimannen kan man ikke vente noe annet.
Ikke faen om det er noe leve Blitz her i gården.
MVH Chris Johnsen.
Avsluttet .

skyt en snut :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu