Ulykke 1
Utstyr
  • Sony DXC637
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeBetacam SP
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_4642} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Trine S.

Dette synes jeg er et vondt bilde. Jeg går ut ifra at det er reelt, siden det kalles ulykke og du har det yrket du har. Gutten er forferdelig hvit i fjeset. Ville nesten trodd at han var sminket.

Jeg pleier ikke å blande meg opp i denne typen diskusjoner, men med dette bildet må jeg spørre: Er ikke dette et veldig personlig(for gutten og familien hans) bilde å publisere?

Trine
Jan Arne A.

Bildet er selvfølgelig fra en øvelse, hvis ikke hadde ikke bildet blitt publisert!
Avsluttet .

Jeg er ikke enig!!! - om bildet hadde vært reelt, så hva så...nå må vi slutt å pakke virkeligheten i dette landet inn i kvangstrøyer - tvert i mor burde bildet kopiers og settes opp som skilt langs norske veier; også om det hadde vært reelt!!
Det kjøres som svin på veiene - en annens sak er om bildet representerer den fotoanalyse-side jeg oppfatter at denne stasjonen skal være....?
Trine S.

JEg vet ikke om du har barn, vilmar, men omjeg hadde hatt det, ville ikke jeg likt og sittet med et barn som led av etterskader etter en ulykke, og vist at her satt det folk og diskuterte de fotografiske kvalitetene av min sønn i sjokk!

Jan Arne, ok- JEg gikk ut i fra at det var et reportasjebilde fra en ulykke, gitt tittelen og yrket ditt.

Trine
Avsluttet .

Wilmar tog en poäng i detta....
trots att jag har egna barn..
mvh/Gunte..
Torbjørn V.

Jeg syns ikke det er vanskelig å se at dette ikke er reelt!

Hvis jeg skulle presentert et ekte bilde av denne typen ville jeg i allefall vært nøye med å innhente de nødvendige tillatelsene.

Vilmar: Det har ingenting med tvangstrøyer å gjøre, men med personvernet til den enkelte å gjøre! En person i en slik situasjon har neppe havnet der av fri vilje, og må derfor ha lov til å si nei til dette! Ifølge god norsk presse-skikk (men blir den praktisert?????) skal man også omgås personer som er i sjokk med stor forsiktighet--som man kan anta at en person i en slik situasjon er. DET HANDLER OGSÅ OM Å BESKYTTE EN PERSON IMOT SEG SELV!!!

:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu