Arrestasjon - Oslo 22. mars
Bildet inngår i albumet Demonstrasjoner - Bilder tatt i forbindelse med forskjellige demonstrasjoner
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger626
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_46313} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Vegard E.

Presse-etikk er kanskje ikke din sterkeste side?
Stein Rune B.

Fint med litt repotasje her på dotten
Avsluttet .

Läser ibland att det diskuteras om man får visa olika människor hur som helst... hur ställer sej en sån här bild då? Är det mer lagligt att visa en sån här bild än t ex en blondin med bara bröst på en strand?
Vegard E.

Reportasje og reportasje...I og med at bildet er lagt under kategorien Presse går jeg ut fra at HFF mener at dette bildet kunne stå på trykk i hvilken som helst avis...Av hvor stor samfunnsmessig betydning er egentlig innholdet i dette bildet? Er personen på bildet kjent/innehar høy posisjon? Har han begått et særs graverende lovbrudd? Dette bildet skiller seg vesentlig fra ditt forrige da enkeltpersoner ikke bar budskapet i det bildet...
KGS: Hvis du tenker i forhold til presse-etikk, kommer det an på om stranden er offentlig og i hvilken grad blondinen er en kjent/offentlig person. Om bildet er krenkende, må også tas med i vurderingen. Såvidt jeg har sett så legger ikke du ut bilder under kategorien Presse, og det er vel i grunnen like greit hvis du er så usikker på hva som er tillatt og ikke.
Are-Martin S.

Hvis jeg hadde vært pressefotograf ville jeg sladdet ansiktet til mannen i midten med mindre jeg visste han ville akseptere bildet offentliggjort som det er. En slik aksept ville vært vanskelig å få da han nok var trygt forvart til etter deadline. Men for alt jeg vet kan jo fotografen kjenne vedkommende godt og alt er OK, det sies det ingenting om.

Selve bildet er bra og taler godt for seg selv, men rent teknisk burde det vært lysna opp litt, de mørke klærne mangler stofflighet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu