Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger110
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_459905} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Anne U.

3 nydelige bilder på hver sin måte, og utrykket på det nede til høyre er jo bare helt fantastisk :D Synd med "merkelappene" som viser på bamsen, den burde vært klippet vekk eller skjult, men men, nå er de jo der, ikke så lett å klone de vekk heller kanskje? Bra jobba Cahtrine uansett, flott satt sammen med kjempefint resultat :)

Mvh Anne
Cathrine L.

Takk for kjapp tilbakemelding Anne:-) Gleder meg at du like bilde! Ja den merkelappen har irritert meg grenseløst. Prøvde å klone den vekk men blei ikkje et bra resultat i forhold til tiden jeg ville bruke på den. Syns at den ikkje var klipt bort før vi gikk i studio, og vet du den blei justert på mange ganger i studio også.-) men her er den glemt.-))
Mvh cathrine
Venche J.

Fornøyelig montasje av en flott liten pjokk.
Gode hudtoner og flotte uttrykk.
Jada, merkelappen er nevnt, men for sent å gjøre noe med.
Synes du har lykkes bra her.

Wenche.
John B.

Hei!

Henger meg på de andre her, helt på høyde med de beste studios, og så selvgjort da gitt...
John B.
Bent S.

Flott bildemontasje, tre fine bilder og flott lys.

vh
Bent
Jane B.

Koselig, morsom, og flott montasje dette her, Cathrine! Virkelig bra gjennomført. Fint med såpeboblene. :-)

Mvh
Jane
Avsluttet .

Eg og vil båsa boble. Herlig uttrykk på alle, særs på den som titter opp:)
Behagelig god lyssetting, ja dette kan du. Nei ikke lett å klone bort den merkelappen, den ligger altfor gale til at det lar seg gjøre.

En ting jeg lurer på, men som jeg ikke har noe med. Hvorfor skal de fremstilles i bare bleia? Hadde det ikke vært penere med en bukse på. Jaja, dokke om det:)
Et meget godt foto.
mvh arild
Tone A.

Hei Cathrine
Ein flott collage med denne nydelege unge som er så alvorleg og ganske så undrande på 2 av bilda.Mest som ungen sit konsentrert for å famga såpeboblene.
I grunnen er det bildet kor ungen er så glad det beste.Mest som han sit i eska og noko seier."henne va du"? Merkelappane er nevnt og elles kunne jo evt bildet øverst som ungen stikk hovudet sitt opp i, ha vore øverst i midten.
Fine hudtonar og flott lys, du er flink i studioet ditt.Pluss for dei skarpe såpeboblene som gir kontrast til det mjuke teppet og ungen.
Uttrykka på ungen kjem flott fram frå stille undring til stor glede. Ein herleg collage og bra jobba av deg med lys og uttrykket til ungen.
:) Tone
Håvard F.

Herlig montasje. Fokuserer direkte på blikket til ungen i høyre side av bildet. Godt komponert og fine toner og farger.
Dette var bra Cathrine :)
mvh
Håvard
Cathrine L.

Tusen takk for flotte kommentarer alle sammen .
Arild: ja dette med å ta bilder i bare bleie veit jeg nesten ikkje hva jeg skal svare deg på. Det er liksom bare slik dei vil ha det. Noen vil ha dei heilt nakne, det liker jeg ikke men det er ikke jeg som bestemmer alt der. Teppe mitt får dei ikkje låne med bar bak:-)) Meiner det må ha noe med at det er så søøøt med nakne barnekropper:-)
Tone: Ja kolasjen kan lages på mange måter, men her falt teppe på det nederste bilde perfekt inn med teppe i det store bilde. Ellers er gutten sååå facinert av desse boblene, har brukt dei en del i studio og det er like gildt hver gang å se hvor facinerte dei blir:-)
Gleder meg at dere alle liker lysetningen, det er ikkje alltid like enkelt å jobbe med hvit bakgrunn og samtigt få et bra lys. Heldigvis kan mye rettes i adobe bridge med rawfiler:-)
Mvh cathrine
Christine K.

Tre fine bilder av barnet som ser helt oppslukt på såpeboblene.
Flott lys og jeg liker jo spesilet bilde nede til høyre.
For ett bedårende blikk!
Hilsen Christine
Inger Anne Maritsdotter V.

Ein sjarmerende og flott bildecollage kor du formidler hjerteknuseren på en fremragende måte.

Såg ikkje merkelappen før den blei nevnt av andre, eg driv ikkje med studiofotografering sjølv. Skjønner godt at ungen vil ha med seg kosebamsen, men det hadde vel blitt et reinere bilde uten. Men den sjenerer ikkje nevneverdig.

Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu