Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger175
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_458207} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Knut Georg F.
Fin komposisjon med behagelige toner. Litt spesielt at alle ser ut til å bevege seg oppover.
Mvh Knut
Liv F. D.
Et skikkelig kult bilde Fargene og lyset er med til å sette meg tilbake i tid, lander inn på 60-tallet her. Den gang da barn og var ute i snøen på ski og kjelker helt til sene kvelden kom og de voksne skulle se dagsrevyen og stuene fikk et blafrende blått, litt skummelt lys.
Enig med Knut her, aller skal oppover på samme tid. Litt spesielt. Kollektiv fart utfor bakken og opp igjen. Huset langt der bak i bildet minner meg om et skolebygg, høyt under taket med strenge lærere.
Takk for titten, mye nostalgi i dette.

mvh
Liv ")
Avsluttet .
Vet ikke hva forrige kommentator legger i kult bilde, men hvis meningen er engasjerende innhold og uttrykk slik som jeg opplever det her, er jeg den første til å stemme med. Er også enig i at stemningen minner mye om svunnet tid, og kanskje bilder fra 60 tallet. Styrken er at dette motivet har både uttrykk og innhold i motsetning til mange som bare kan skilte med en av delene. Bra ja!
Trygve A.
Takk for fine innspill, alle tre !
Kommentarene tyder på at jeg har fått fram det jeg ville, å skape et nostalgisk preg, samt det litt pussige at alle går oppover.

Det er vel en allmen oppfatning at dagens ungdom, spesiellt i byene, skyr fysisk aktivitet, og kun sitter foran PC'en.

Dette bildet er tatt i Tøyenparken i Oslo tidligere i vinter, og viser at ihvertfall noen er villige til å ta motbakken med egne krefter før de får glede av ferden nedover.

Bygningen i bakgrunnen er Bellevue Gård, nå barnehage.

MVH ...Trygve
Edmund M.
I likhet med de andre kommentarene føler også jeg at man settes tilbake i tid i dette fotografiet. Eller kanskje tidløshet blir mer korrekt for min del. Her er få ting i fotografiet som viser til tidsepoke, selv om det sikkert brukes glassfiberski og plastakebrett i fargerike utgaver. Ingen av personene i bildet er så nærme kamera at man føler noen kontakt. Dermed blir betrakteren en observatør fra utsiden, og ser inn i det som kunne vært en annen tid.
Helt grei komposisjon, med en stram diagonal, og greiner fra et tre som fyller det tomme flaten på den skydekte himmelen. Kanskje litt trangt i nedre venstre hjørne, men ingen stor sak.
Bra observert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu