Fossefall en x anderledes
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger74
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_456423} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.

Ser nok dette mest som et abstrakt bilde. Har merket meg at direkte uskarpheter nå også blir brukt som effekter. Sjøl er jeg vel mer av den gamle skole som foretrekker litt mer skarphet en her. Men nå det er sagt så er det likevel noe i dette bildet som tiltaler meg - og da fortsatt med det abstrakte for øyet. Nå vet jeg jo ikke hva dette er - om det er en dobbelteksponering, kamerarystelse, flere lag og bluring eller....? Nå jobber jeg stort sett ikke i lag sjøl, men vet de fleste gjør det og hvis så er tilfellet her kunne kanskje fossen vært lagt diagonalt i bildet istedenfor som her vertikalt slik at det omtrent deler bildet i 2 nesten store deler. men et spennende bilde til tross for den lille smerten uskarpheten lager i betrakterens øye. Kan nevne at jeg selv ved hjelp av fade etter å ha brukt et filter som forandret bildet helt igjen endrer bildet til et punkt i prosessen der my går i hverandre for så å bruke smatsharpen ekstremt for å få alle detaljer frem. Gjorde et forsøk med smartsharpen her, men ikke særlig vellykket. Derimot synes jeg at det fikk en artig virkning da jeg dro på med mer saturation slik at linjer som nå ligger mer eller mindre skjulte, men latente til å komme fram hvis man bruker de rette filter og/eller verktøy. jeg tente på bruk av saturation (fargemetting) her. prøv selv og se hvordan bildet forandrer seg med mengden du tilfører. jeg tror et sted rundt halveis mott full kan passe. men det får du avgjøre om du i det hele tatt har noen sans for dette.

Roar
Anke S.

ja,d sier j også at d r abstrakt Roar.J har også vært irritert første gang ,j var i et Berliner gallerie,hvor de hadde rammet helt klare gatebilder og lrte på,om j trengte nye briller.De var mere skarpe enn mine og da tenkte j ,at j da også helt sikkert kan lansere mine bilder,som r oppstådt og
oppfunnet en natt her i Noresnd i Norge,hvor j gikk
som så ofte alleiene våken rund på et,som j alltid har følt ,et isolert sted,landsbygda oppe bak en granskog.
D r ingen av delene du nevner,d r bare fotografert
med bestemte komponenter,som plutselig falt en methode på plass i min stue og bare her,ingen andre steder i verden hadde j noengang kunne funnet på det,at d blir ,som d blir.De r ikke manipulert,
bare farvene intensivert og som du har foreslått,j har prøvd d mange ganger og hvor mye man da vil
gjøe d,d r jo da d vi føler for.
Når j går mere in i saturation,blir d jo på en måte enda mer abstrakt og farvesterk,alt ettersom hva som passer ein,men spennende r d å leke seg med Ps.
På bildet med den jenta,som har et fjes bak seg,der r d oppstått i Ps.
J har en gang kommentert din silkehegre,som du sier in fantastisk skarphet,som du skriver,at d ligger mere for deg.J har ennå ikke et speilreflexkamera og ville gjerne kunnet d like gådt som deg,men j har ikke så mye mer kapasität og j liker virkelig
den måten min å fotografere på og gleder meg at du tross d at du r fra den gamle skolen likte bildet mitt og takker så mye for din utfyllende vurdering.
J har da sett på din hj.side og på alle de grafittibildene,fordi j også r så veldig glad i farger.Den lysekrona på blå har j beundret mange ganger,helt fantastisk den der og hele stedet r interessant og vel vært å se på.
J ville se på dine elefanter,men de kom ikke opp,j elsker elefanter,som de fleste andre dyrene.
J savner så veldig min pelsgutt Boy,som var gammel av dage og ikke helt frisk lenger,så at vi måtte
frigi han for 1 1/2 år siden .D r d vanskeligste ,vi har gjordt noen gang.
16,1/2 år r en lang tid som ikke la seg glemme noen gang.
Han var så veldig spesiel,som ikke bare j syntes,mange har sagt d om han.
Nå får du ha en god tid,som j også ønsker meg.
Alt kan bli bedre og d at vi kommer til å bo i Oslo på våre gamle dager,d vil hjelpe for å få d bedre.
Med vennlig hilsen fra Anke
og
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu