Snølagt Vojen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-02-13 18:20:42
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 50D
  • Tamron 17-50 mm
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetISO 100
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_451055} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Lars Ivarson F.

Fint motiv frå Jæren..likar at den snøfulle geila fører oss inn i biletet..Skarpt, men kanskje litt lyst?
Tone A.

Hei Cathrine
Snøfennene har blitt enda høgare etter snøfallet 2.februar og stiv kuling 4.februar.Fine med desse bølga formene på snøfennene mot den mørktona steingarden i venstresida.
God linjeføring med steingardane som buktar seg bakover mot dei gamle husa som ligg som fargeklattar. Nausta dannar motvekt.Fint dagslys og flott dybde ein vakker vinterdag,helsing Tone
Avsluttet .

Jeg ble litt skuffet, ikke fordi at du var podden. Men her på Jæren bruker vi å ha høy himmel!!
Bra med nysnø som gjemmer gamle spor.
Men det blir som å gå igjennom ei dør som er altfor lav, dessverre. Så, frem med mere himmel.
mvh arild
Tone A.

Hei igjen Cathrine
Eg var i farten då eg skreiv sist,så eg måtte innom her igjen.Eg reknar med at du har tatt dette bildet på lørdag kor det låg eit lite skylag over horisonten, men elles hadde me ikkje ei sky på himmelen.Du har tatt bildet litt midt på dagen? Pga dei lystona toppane på snødynene og at det er gode detaljar i skuggepartia.
Her saknar eg litt meir i høgresida dvs steingarden der, men det kan vera at fotostandpunktet då blei så lågt at nausta og fyret forsvann.Er fotostadnpunktet ditt oppå snøfonna? Eg har ikkje sett så mykje snø mellom steingardane desse 5 åra som eg har fotografert her.Søfennene kjem godt fram med sine bølga former og spor i kontrast til gultlna mark og steingardane. Det som er godt med snøfennene er at folk må gå ned, elles trassar mange forbudt skiltet og kjører ned.
Pirket er også litt meir himmel er ønske frå meg
Mitt vinterbilde frå same staden:bilde nr. 432734 får fram motivet frå ein anna vintar.
Eg ventar på fleire bilde frå denne staden nå.
Helsing Tone
Cathrine L.

Go morgon
Takk for kommentarene:-) Ok gjerne jeg skulle hatt litt meir himmel, men fokuset var nok på at jeg ville ha med snøfennene:-) Enig Lars bilde kunne vært en tanke mørkare men det var et "tamp" disete lys idag og vanskeligt å fotografer. Derfor blei også valget lite himmel for den ga meg meir besvær en glede.
Ja Tone jeg står oppe på fonna. Vurderte flere kameravinkler, men hadde lyst å ha med husa i bakgrunnen og da kom jeg frem til at steingarden måtte vike. Kunne nok trekt meg lengre bak og fått et bilde av nesten bare stien, men denne gangen blei det med husa. Flott bilde du referer til.-)
Var nydeligt der nede i går, gjekk og satte med på benken med utsikt over til fyrtårnet, sola varmet og livet var bare deiligt:-)
Mye snø, da det sto på som verst med snø og vind var desse personene som bor her nede innesnødde, noe som var lett å forstå når en såg brøytekantene:-)
Ha en fin dag:-)
Mvh Cathrine
Jørn K.

Flott perspektiv og fine linjer. Litt hardt lys.

Fotohilsen
Jørn.
Tone A.

Hei igjen Cathrine
Med fotostandpunkt oppå snøfennene, slik at du fekk med nausta og det vesle fyret forstår eg utsnittet.Med så lita snømengde som på bildet mitt hadde eg ikkje fått med nausta med fyreet.
Du har også fått fram bølgande snøfennene som dreg blikket bakover mot dei gamle husa som er fargeklattar her. Nettopp snøfennene er ei sjeldan oppleveing så store her nede på Vojen. Eg kunne nok ønska meg ein større versjon av bildet, ein solrik vinterdag ved Vojen.
:) Tone
Cathrine L.

Når sant skal seies Tone så har jeg et bilde med meir luft liggende her, og når jeg ser på det nå så ja det er bedre. Men jeg gir meg her med dette Vojen bilde. Kommer garantert et mye bedre seinare:-) Takk for oppfølginga.-)
Takk Jørn for fin kommentar.-)
Mvh cathrine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu