Mors kjærlighet
Hun baker og hun baker. Det ser sjeldent veldig pent ut, men godt smaker det! Her står hun med den berømte "laksen" (en slags marengskake)
Jeg synes det er et knakende godt portrett av moren min. Skarpheten er litt tvilsom.
Utstyr
  • Canon 400D
  • Canon EF 50mm F1.8II
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger128
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_450406} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Eskild F.

Heisann!
Joda flott portrett, med en fin fortelling, men som du sier selv så er skarpheten litt dum, ser ut som fokus ligger på laksekaken/kakelaksen;)
Men som sagt, det forteller en god historie;)
EF
Espen P.

Hadde fokus ligget på morra di, så hadde dette vært et fint fortellerbilde. Men, det gjør ikke det :)
Kristian H.

Takk for tilbakemelding Eskild og Espen. Jeg får gjøre det riktig neste gang.

Hyggelig du liker historien Eskild, hehe :)

Mvh Kristian
Håvard F.

Moderlig og godt. Her skal man ikke gå sulten ut av døra. Føler en fin varme av å se portrettet ditt Kristian. Muligens ørlite skarpere kunne hevet det enda et hakk..
mvh
Håvard
Kristian H.

Tusen takk for en varmende kommentar Håvard :)

Det er veldig godt å høre at du liker det! Og man går sjelden sulten ut av den døra ja. Hun gjør sitt beste for å videreføre en lang tradisjon med nøding i Hasli-slækta.

Mvh Kristian
Sveinung J.

Enig med de andre: Få mer fokus på mora de, gutt!! he he. Men det ser ut som en hyggelig dame med hjerte for sønnen sin. Hyggelig bilde med sjel...!
sj.
Per Einar G.

Hadde bildet vært ment for en matkonkurranse eller noe slikt så er fokuset du har valgt helt riktig...men jeg ser du har lagt det ut under portrett og da sier jeg meg enig med Sveinung Johnsen over her.
Litt forstyrrende bakgrunn også ;)
Fin fortelling i bildet.

Mvh
Per E.
Kristian H.

hehe, tusen takk for fine kommentarer Sveinung og Per Einar :) Jeg tar til meg det positive og skal fokusere bedre neste gang. Dette var dagen jeg fikk dette objektivet og var ikke kritisk nok til det tekniske, annet enn eksponering. Jeg ønsket nok å sette fokus på moren min... men autofokus med alle punkter aktive var nok en dårlig idé :p

for meg er bakgrunnen litt av bildet... det gjør ikke noe for meg at den er litt rotete, men synd om det forstyrrer... hun er fryktelig rotete og det går som regel litt for fort i svingene(det er nok slik "laksen" fikk sin form og sitt tilnavn), hehe. Bestefarklokka betyr også noe for meg, men det kommer jo ikke frem her.. kanskje jeg burde lagt til litt i historien om dette? morfaren min var urmaker, og veldig interessert i klokker fra han var liten. han kjøpte sin første bestefarklokke som 6-åring faktisk.

Mvh Kristian
marit s.

Veldig spennende bilde, spesielt med alle kommentarene og historien bak - morshjertet er sannelig stort!!
Kristian H.

Takk for hyggelig kommentar marit :)
Jeg blir glad av å høre at du liker det.

Mvh Kristian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu