I fiskerens hjem
Bildet inngår i albumet Ansikter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger105
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_450116} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Isidoros P.

Liker portretter av "virkelige" mennesker og jeg synes at å ta en portrett av et menneskett i sitt eget hjem er flott .Dukumentar portretter er noe av det beste jeg vet..selv tør jeg ikke ..
Veldig bra.
isidoros
Dirk R.

enig med Isidoros, Knut. eneste som iriterer litt er koppen.
hilsen dirk
Jan A.

Flott sammenheng mellom mellom tekst, portrett og miljø bildet er tatt i.
Dette er ekte.
Mvh: JanA
Knut Georg F.

Hei Isidoros, Dirk og Jan, takk for gode kommentarer. Er heldig å kjenne denne karen, og fikk under tvil lov til å knipse litt (han er vant til at fotoapparatet hører til på kroppen min:-). Koppen hører med, der stilsikkerhet er et fremmedord, og gjenbruk og ivaretakelse er hedersord.
Mvh Knut
ketil o.

Et usminka og rett fram portrett fra hverdagen. Funker fint for meg.
Mvh:
ketil
Jørn K.

Flott og ekte. Henger meg veldig opp i koppen. Jeg mener ikke at den skal bort, men jeg hadde en helt lik som barn, og da vekker den MANGE minner....rart det der.

Fotohilsen
Jørn.
Håvard F.

Ekte og bra. Han må ha barnebarn på besøk. Boken lyser opp ;) Varmedressen og "skipsklokka" kan vitne om at dette er en havets mann.
Mvh
Håvard
Knut S.

Det er koppen til svigerfar ikke bok. Han har lang fartstid denne karen, kjenner hver en grunne langs sørøya.
Knut Georg F.

Hei, mange takk for fine kommentarer. Litt av et sammentreff at du fant din svigerfar her Knut, han er en svært hyggelig og ikke minst fotogen kar:-)
Mvh Knut
Jani F.

Hei!
Liker godt slike bilete og skulle ønske eg var flink til å ta slike sjølv. Koppen må selvfølgelig vere med, hadde ein djup tallerken med same motiv då eg var liten:) Flott uttrykk på fiskaren.
Mvh Jani
Lars Ivarson F.

Flott portrett, og syns mina seier mykje om mannen, ein kunnskap me kjenner er styrkt gjennom miljøet i rommet..godt eksponert og skarpa sit som ho skal..
Knut Georg F.

Hei Jani og Lars
Takk for hyggelig kommentarer.
Problemet med slike motiv er at det kreves en viss frekkhet (som jeg ikke har nok av), eller å kjenne motivet/situasjonen godt nok til at alle er komfortable med fotograferingen. Som regel kreves det god kontakt og kommunikasjon slik at fotograferingen nærmest ikke merkes (svært vanskelig med speilreflekskamera, men relativt greit med små kompaktkamera med vridbar søkerskjerm).
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu