Rødstrupe i skogen
Var ute i skogen lørdag morgen fant flere aktive småfugler
Bildet inngår i albumet Birds -
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikon 400/3.5 IF-ED
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Annetiso1400, monopod
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449818} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Leif Inge W.

Nydelig.
Regner med du begynner å bli sterk i armene etter hvert som du bruker 400-en så mye. Jeg er imponert over hvor skarp den er.
Skulle vært artig å sett hvordan bildet hadde blitt med en mindre ISO - når skarpheten er så god med 1400!
Kolbjørn P.

Monopod Leif Inge, det gjør susen, har eksperimentert litt med iso, når kontrastene er gode så finner jeg små forskjeller mellom 200 og 1600, først når det virkelig er lite lys, da trer støyen mer tydelig frem i de mørke partiene
jarl kjetil j.

Hei!

Skarpheten sitter jo bra her. Utover det syns jeg omgivelsene blir for urolige (selv om dette er et naturlig miljø)samt mye støy som sikkert kunne vært redusert ved hjelp av redigering.

jarl kjetil
Kolbjørn P.

Ja, enig med deg Jarl Kjetil, når det er snø på skogbunnen så blir det fort mye kontraster og bakgrunnen blir urolig, men alltid like artig, takk for bra tilbakemelding.
Ottar P.

Fint av rødstrupen som er en
vakker fugl, ellers så henger jeg
meg på kommentaren til Jarl Kjetil.
Hjalmar J.

Likte bildet jeg,hovedmotivet er jo skarpt som bare det, selv om bakgrunnen kan virke litt støyende
Jarle S.

Her er et eksempelpå hvor godt D700 takler høy iso.Har akkurat fått meg en splitter ny 700,og ser at jeg godt kan driste meg til å prøve høyere iso-verdier når det behøves.Når vi ser bort den den støyen som finnes,så er jo detaljrikdommen og fargegjengivelsen meget bra her.Ellers ville jeg nok beskjært litt på venstresiden.Men dette var absolutt godkjent.

Jarle
Kolbjørn P.

gratulerer med nytt kamera Jarle, det er et bra verktøy, jeg er veldig fornøyd, men som du ser så eksperimenterer jeg fortsatt, på noen bilder hvor du kanskje fryktet støy, men ikke fikk det, som her iso9000 bilde nr. 444978, mens på rødstupen med iso1400 er det mer synlig, bilde ble løftet litt i skyggepartiene og det kan kanskje forsterke støybilde noe
Arve Herman T.

denne var da skjønn. Nydelig vakkert lys, fargene kom så godt frem. Og ikke minst en meget vakker modell. Herlig bilde. Takk for opplevelsen Kolbjørn..

Mvh. Arve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu