kveldsro
Nydelig sommerkveld i krogshavn
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger54
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449421} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Du elsker å erte:) Her sitter vi nedsnødd over det ganske land, så frister du oss med dette. Ja, selvfølgelig skal det bli vår og sommer igjen, med varme deilige kveldstimer, uten å måtte kle seg inne i svære dynejakker.
Jeg elsker å bare vandre i skjorte, og nyte roen som du har fanget her.
Et motiv som er vanskelig å videreformidle Vivi Ann. Her gjelder det å addere og dividere. Noe må bort, og noe må tilføres.
Som jeg sa, jeg føler å stå der, men det blir liksom litt for mye i et og samme bilde, selv om det er gjennomgående berg på berg, med gresstufser imellom, og noen andre buskvekster:)
Når jeg nevnte å tilføre noe i bildet, mulig den hytta borti der er et motiv som burde vært mer iøyenfallende i bildet. Personene får gå sine egne veier.
Som du skjønner, så klarer du å frembringe stemningen til meg.
Men så kommer det tekniske, som du helt sikkert vet om, både med uskarphet over hele bildet, det heller litt mot venstre, og skyggepartiene gir fra seg magentastikk mm.

Jeg sier det som det er, fordi jeg kan ikke sitte å lyve til deg. Og det å bli en bedre fotograf, ja det er bare å øve og øve, og legge inn bilder her på dotten for bedømmelse.
Det var slik også jeg startet for 8 år siden.

God helg
mvh arild
Terje M.

Hei.

Stort sett enig med Arild i det meste. Men jeg tror kanskje bildet hadde hevet seg med litt kontrast og oppskarping om det er mulig, kanskje også kuttet en del i nedre del av bildet. At noe av himmelen er utbrent er ikke noe å gjøre med. Alt for pent vær kan være vanskelig,desverre.

Mvh
TerjeM
Vivi Ann H.


Hei Arild og Terje

Takk for kommentarene veldig fint att dere sier hva dere mener,som sagt så er jeg ny i gamet ser feilene når noen sier det til meg, men gir ikke opp skal prøve igjen.

mvh
viviann:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu