Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger235
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_447671} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Mats T.

Meget bra. Modellen ser bra ut, bra positur, bra vinkel og komp, bra lys. Synd at det ene øyet ble litt mørkt. Men det tar du neste gang :)

Mats
Stian K.

Tusen takk for tilbakemelding Mats. Setter veldig stor pris på det. Angående øyet så kunne det ha vært lysere ja, det ville kanksje hjulpet med en reflektor,men som du sier...det husker jeg til neste gang:)

Takker så mye igjen!
Steinar Ø.

Hei Stian!
Enig med MT i hans kommentar. I tillegg er det et bilde/tv?? på veggen i bakgrunnen som gir dårlig kontrast mot modellens hår. Denne burde etter min mening ikke vært der. Dette fikser du neste gang. Forøvrig pen modell som har bra kontakt med kamera.

Mvh.
Steinar
Stian K.

Hei og takk for kommentar Steinar. Ja det er ett bilde på veggen der. Jeg brukte litt hårlys bakk stolen,men dessvere så kunne det nok ha vært litt mer ja. Syntes selv at det var litt kult med bildet,men som sagt ser jeg den med at jeg mister litt kontrast i modellens hår. Men er så glad for at dere gidder å gi meg tilbakemeldinger, for det er det som gjør at jeg blir en bedre "fotograf"!

Så takker så mye!
Tore N.

jag gillar bilden, den är riktig snygg, men jag skulle gärna se lite mer ljus i ögonen bara så du får startpunkten i bilden där. Jag tror du kan lägga på det i photoshop med ett bra resultat nu efteråt.

Mvh//Tore
Stian K.

Hei Tore.

Tusen takk for tilbakemelding. Modelens høyre øye kunne så absolutt trengt litt mer lys og jeg skal forsøke å lysne øynene i ps. Takker for tilbakemelding Tore!
Svein O.

Ett flott mote/portret bilde, enig med de andre hva lys i øyet angår, det gjelder generelt de mørke partiene i hele bilde kunne vært lysnet noe. Kanskje en utfyllingsblitz eller refletor fra front hadde hjulpet. Virker også som fokuspk. sitter litt feil (ikke på nærmeste øye) men dette synes jeg ikke gjør så mye her. Ett bilde jeg likte godt. Bra jobbet!!

Hilsen fra en amatør.

Stian K.

Tusen takk for tilbakemelding Svein! Setter stor pris på at du orker å ta deg tid å kommentere bilde mitt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu