Geitgaljartind
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-17 12:27:01
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon G9
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_445263} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Sonja Elisabeth M.

Dette var et utrolig bra bilde! Skarphet til helt bortest i horisonten!!! Bydelige, delikate farger og en upåklagelig komposisjon! Gratulerer med et, etter min mening, fortreffelig bilde!
Nils Christian S.

Et lite,men meget velkomponert landskapsbilde.
Ser rimelig tøft ut å kjøre ned fjellsida der....!
Stig H.

Kjempebra bilde, men litt lite? Skulle så gjerne ha sett det litt større og fått den fantastiske feelingen og utsikten, men har ikke noe problem med å se at dette må være en flott opplevelse:-)

Stig:-)
Espen M.

Takker for hyggelige tilbakemeldinger. Jeg skal legge det ut i litt større format senere i dag. Lyset var helt fantastisk i Lofoten i går....angrer på at jeg ikke tok med speilrefleksen....men den skal bæres opp 1000 høydemeter..så da er det fort at kompaktkameraet havner i lomma istedet. Etter å ha lest Geir Brekkes artikkel om eksponering i Raw, synes jeg det blir tålelige bra resultater med høyere iso(400 og 800 på denne turen, anbefalt lesing. Det var is og steinhardt på veien opp, men da vi valgte en annen tur ned fikk vi en fantastisk nedkjøring med løs snø i en 35-40 grader bratt snørenne helt ned til havet....I dag venter nok skøyter på isen med ungene....kan ikke ha egotripp hver dag...
Venke K.

Et velkomponert og stemningsfullt bilde. Fine farger og nydelig lys.For en utsikt!

:-) Venke
Melvin A.

Et dramatisk vakkert bilde. Et lite kutt i toppen, og hvis du hadde fått med deg innerste del av fjorden, hadde dette vært et toppbilde. Well done!
frank ove v.

Dramatisk og flott natur fanget på en bra måte.Fint lys, fin plassering av skiløper i bildet.Enig i at det kan kuttes litt oppe. Er horisonten litt skjev?
Inger Nævdal S.

Et fantastisk bilde.At noen våger seg ut på det henge der .De røde glippene i himmelen har en fin efekt i alt det hvite,tror jeg liker orginalen best den er litt mer trollsk på en måte.
Mvh Inger
Kjartan Nielsen F.

Fantastisk lys og fantastiske fjell. Liker spesielt fargen i fjorden. Det eneste som mangler er dyp pudder, men det er gjerne litt utenfor fotografens kontroll...
Fredrik S.

Herlig bilde!
Gir sug i magen dette. For eit landskap..

Mvh Fredrik S

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu