Blomsterpære
Tok dette på første fotooppdrag på VG1. Har ganske mange versjoner av det, da jeg gikk litt amok. Kommer sikkert med en lignende idé snart igjen. Det har ikke blitt gjort noe annet med bildet enn å forsterke farger og fjerne litt kromatisk aberrasjon.
Komposisjonsmessig synes jeg det er okei, men det var litt vanskelig å faktiskt komponere dette bildet. Det at horisonten er skjeiv, er gjort av to grunner:
1. Latskap - Jeg maktet ikke å bevege på lyspæren, så jeg bevegde istedetfor bare på kamera. Dumt.
2. Sokkene mine var gjennomvåte, og jeg var lei av å traske på fjellet, så jeg gjorde det jeg måtte, og gikk igjen. Dumt...
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon 35mm ƒ/1.8
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/1.8
  • Nei
  • AnnetDet er vel ikke noe annet å si her enn at jeg lå flat på bakken og ble gjennomvåt, imens jeg fotograferte løs. ISO 400.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_434877} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Sissel N.

Utrolig spennende og stili:) FLotte farger, teknisk strålende, virkelig kreativt:)))
Vilde J.

SV: Grunnen til at det er en heste bok er fordi at skyggen ville ikke bli et hjerte med andre bøker. Men skulle kanskje gjort teksten uklar heller da : )
Henning C.

Det er vel og flott det, Vilde. Og hvis jeg kunne anbefale noe som helst objektiv, kjøp deg en 50mm ƒ/1.8! Billig og kjempehendig! Derimot, hvorfor kommentere på ett av mine egne bilder, da du bare kunne respondert på ditt eget foto??
Vilde J.

Jeg har dessverre ikke speilrefleks kamear, bruker vanelig digital kamera. Sånn at du kunne se at jeg hadde svart : - )
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu