Er d virkelig sant?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger143
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_434367} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Jarle H.

Hei Anke.
Så hyggelig å se dine bilder igjen. De trenger litt modningstid bak i "harddisken" disse bildene dine;)
Føler at de to bildene du nå har lagt ut henger sammen på et vis. Det andre med skravlebøtta, kansje i telefonen og mottaker(e) i dette bildet.

Jeg skriver mottaker(e), for er det egentlig to stykker her, eller kan det vere underbevistheten eller samvittigheten som hvisker henne noen ord i øret?

Fint med de helt like uttrykkene hos begge. Får følelsen av at de er pyntet til fest, aner en sløyfe i halsen. Søstre er de nok.
Alltid spennende å se dine bilder.

Mvh Jarle
Anke S.

Hei Jarle,d var da veldig koselig å høre fra deg igjen og at du liker disse bildene av meg,selv om du trenger modningstid i din harddisk,før d sker.
Ja,du veit j r også en hobbyfotograf av de store,men disse bildene mine r bare for spesielt interesserte og man kan hvis ikke med en x,like de etterhvert og hvis d bare r deg,så gleder d meg.
J måtte jo først gå i lære hos deg for å kunne lage dine bilder og du hos meg.
Jeg har sett på alle de siste bildene dine ,etter ,jeg tror ,d vakre gule ensomme treet mot lyseblå himmel og j må si at du har lagt inn so mange,som j liker veldig gådt og
d ville ta for langt tid å kommentere alle dem,fordi j har hattså lite tid i d siste ,synd men sant.
We are moving ,endelig kan j bare si og vi kommer til å bo i Oslo for d meste.
D har j ventet på hele livet,hvis j nå ikke fikk ha Drammen,som j likte så gådt fra første stund her i Norge,fordi d var mere meg d , bymenneske og den byen minte meg om Tyskland,men så blev d altså landsbygda og nu nermer d seg slutten.
Vi fikk tatt 14 elendig store trær i høst,for å få mer himmel,uten at de skygger lenger.D r bare kveldssola ,som j må ha,så lenge d går an.
D hjalp,alt hjelper,hvis alt blev anderledes ,enn man var vant til.
Bedre sent ,enn aldrig!
Nå må j gå og legge meg,imorgen r d pakkedag og d stresser meg,men d r nødvendig,fredag må j ta avsked for gådt fra min første beste venninne j fikk her etter 10 år.
Hun blev vår familie,med alle hennes slekninger og kluke og snille var dem alle sammen og forståelsesfulle.
Hva hadde j gjordt uten dem,som alle r enestpående mennesker!
Ha d bra Jarle og j håper snart å få bedre tid til å følge med i dine og andres bilder igjen.
D savner j.
Mvh Anke

Jani F.

Hei Anke! Likte dette bilete med dei flotte fargetonene og det morsomme uttrykka på jenta med (som Jarle så fint seier det) samvittigheten på skuldera som kviskrer henne nokre gode råd i øyra. Tittel passer til det spørjande uttrykket.
Mvh Jani
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu