Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger475
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_431735} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kai-Wilhelm N.

Litt mer til høyre for å få med hele stoffet så ville utsnittet vært bra.

Presentasjonen; -negativ kan jeg ikke se har noe som helst med IR å gjøre, men jeg kan selvsagt ta feil.

En annen presentasjon ville være å snu bildet tilbake til positiv og gjøre det s/h...

MHO
-k


Kristin O.

Bildet er kjempekjedelig i IR S/H, så det er det ingen vits i å snu det. Dette var det mest spennende jeg fikk ut av det. Du ville ikke fått de lyseffektene og fargene uten IR. Stoffet hun kaster er hvitt og håret hennes er svart. Du ville heller ikke kunnet sett lyset der hun sitter og blodårene hennes uten IR. Bildet er ikke croppet på noen måte,stoffet falt nok litt utenfor denne gang.
Rune S.

Kjempestilig.

Det minner meg om en statue som nettop har kommet ut av smeltedigelen. Støpt stål ser nemlig noe slikt ut.
Øynene hennes er helt livløse og "kalde" så det forsterker bare intrykket. Det samme gjør "krakeleringen"(blodårene på låret hennes)
Kanon

-r
Kristin O.

Det var morsomt sett Rune!! Støpt stål? Det visste jeg ikke! Takk :)
Kristin O.

Jeg har glemt å si at det ser ut som at hun sitter på noe lys, det gjør hun ikke. Hun er kun belyst av en Broncolor strobe som treffer henne i ryggen ovenfra bak. IR gir den lyseffekten man kan se på gulvet. (Sikkert ved hjelp av stroben.)

Noen har spurt meg om etterbehandlingen for dette resultatet. Det som er gjort i ettertid er å swappe fargekanaler, justere curves og levels, samt invertere bildet til slutt i Photoshop.
Rune S.

Hei igjen,

Se bildet på linken for hva jeg mener.
Jeg jobber med slike ting skjønner du så derfor min assosiasjon. Men igjen et supert bilde.
Ekstra stilig at skjøtene og stripene i gulvet ser ut som gnister som fyker fra modellen slik som det gjør på et faktisk støperi.

-r
http://zamiarphoto.paradepro.com/media/photos/2009/03/13/...34_q85.jpg
Kristin O.

Takk for linken Rune! Skjønner hva du mener, spennende arbeidssted. Dette var et testbilde for å se hvordan IR ble i studio m/studiobelysning, jeg tok bare et par bilder siden jeg ikke visste om det funket. Jeg synes jeg må få til et motiv med mer trøkk i neste gang :)
Carsten A.

Utsnittet er problemet her, det er sterkt distraherende med for mye på den ene siden (venstre) og for lite på den andre (høyre), hvor et sentralt billedmessig element kappes brutalt av bildekanten.

Men denne billedmessige sett opplagte svakheten syns jeg det ikke er noe godt grunnlag for spesielle presentasjonseffekter (negativ - uansett IR eller ikke, swapping av fargekanaler). Det hadde faktisk vært langt mer målrettet å bruke energi på å avslutte tøystykket før det når bildekanten (samt tilpasse utsnittet på vestre side).

MVH CA
Kristin O.

Takk for tilbakemelding CA! Jeg er enig i at det er uheldig at tøybiten falt utenfor rammen. Jeg fikk altså ikke gjort noe med det i opptaksøyeblikket. (Kanskje ikke et veldig spennende bilde å legge ut her.)

Jeg liker det likevel :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu