Selvportrett_01
Et selvportrett tatt i en periode hvor jeg hadde mye å tenke på.
Liker motsettningen mellom det sterke bildet på veggen og "vraket" på senga :-)
Er det forresten greit å bruke andres bilder på denne måten? Vil ikke tråkke i baret....
Bildet inngår i albumet Portrett -
Utstyr
  • Canon 40D
  • Sigma 10-20mm 4-5,6 DC HSM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_422135} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Ole A. V.
Et selvportrett som utrykker distanse selv om det fremstår personlig og nært. Kontrasten mellom eksplosjonen av energi som sees i bildet av Indra Lorentzen er sterk og påtagelig i forhold til personen sammensunket nede i hjørnet på en naken madrass. Slik synes jeg denne kontrasten både forsterker håpløsheten og mangelen på energi og vilje hos personen, samtidig som den gir rom for tolkning både i form av håp (om å kunne gjenvinne energien) eller tilbaketrekking og kanskje undertrykkelsen en nedstemt person kan føle i et møte med energi og livsglede hos andre. Måten du har forsøkt å gi inntrykk av at lyset på personen kommer fra bildet forsterker den første tolkningen, kanskje med en tanke om at energien fra bildet kan projiseres over på personen. Men, jeg er usikker på om det ser helt naturlig ut, og om det er en nødvendig effekt.

PS: Jeg tviler på at slik bruk av andres verk skulle være noe problem, det er jo her bare brukt som en del av et nytt verk. Han (Krogvold) er jo til og med kreditert! :)
lene s.
takk for kommentar, du klarte å finne de ordene jeg manglet... jeg synes tolkningen din passet godt til mine tanker ang bildet.

er enig ang tvilen om lyset mellom bildet og personen, har en versjon uten også, men valgte å legge ut dette
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu