Tilstedeværelse
Bildet inngår i albumet Ansikter -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-08-21 16:40:35
    Versjon #2
Utstyr
  • kompakt digital
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSnapshot, frihånd, begrenset lys
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_416298} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Her synes jeg det mangler nærhet til dama på bildet, ikke fysisk - men innholdsmessig. Ser ut som det er tatt på lang avstand og beskjært ganske mye i etterkant. Ikke det at en nødvendigvis må ha blikkontakt, men om du gikk ganske mye nærmere i selve opptakssituasjonen ville du fått mere nerve og kontakt med dama noe som ville gjenspeilet seg i bildet. Jeg synser altfor mange ikke går nærme nok eller oppsøker tilstrekkelig kontakt med den de skal ta bilde av når de tar portretter. Jeg vet ikke helt hva det skyldes, om det er en redsel for å kommunisere med folk under opptaket eller hva...ikke vet jeg. Men jeg synes iallefall det er litt forunderlig.
Isidoros P.
Jeg vat ikke jeg..men jeg liker denne portretten godt..det er sant at ikke oppnås kontakten med dammen men portretten har noe klasisk over seg..tenker man greske statuer skjøner man hva jeg menner..jeg har ikke peiling hvordan skulle se dammen ut om hun så rett inn i kamera..man kunne salvelgelig prøve...:)
isidoros
Knut Georg F.
Takk for grundig kommentar Tommy og Isidoros. Det var nok feil å kategorisere dette som et portrett, det er snarere en dokumentasjon av en gammel dames vakre ansikt, tatt som "paparazzi" eller "gatefotografi" (eller snapshot som jeg skriver under bildet.). Jeg var spesielt opptatt av hennes årvåkenhet og oppmerksomhet under en tale i et bryllup.
Mvh Knut
Terje J.
Nettopp hennes årvåkenhet og oppmerksomhet har du dokumentert til fulle her. Et godt bilde med godt lus og detaljer - jeg er ny på dette feltet men liker bildet godt!
mvh
terje
Terje J.
Nettopp hennes årvåkenhet og oppmerksomhet har du dokumentert til fulle her. Et godt bilde med godt lus og detaljer - jeg er ny på dette feltet men liker bildet godt!
mvh
terje
Knut Georg F.
Hei Terje.
Takk for fin tilbakemelding.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu