Bildet ble tatt under en oppsynstur en tidlig høstdag. At det var varmt tross den klare høstlufta kan jeg saktens skrive under på.....
Bildet kan kanskje beskrives som en klisje, - men det er godt å være menneske på slike dager. Det som er pent for øyet er også godt for sinnet.
Utstyr
  • Canon EOS 5 Quartz
  • Canon EF 35-350 mm L - USM
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeFuji Velvia
  • Nei
  • AnnetFrihånd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger417
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_41506} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Lars Erik N.

Dette var fint. Klisje eller ei, jeg skulle gjerne vært der!
- Lars
Olav S.

Skikkelig bra.
Hvor er det?
Åge M.

Nydelig bilde av fin natur, skulle gjærne tatt en tur der.

Åge
Steinulf L.

Skikkelig fint.
Jan N.

Akk ja, atter en dag på kontoret....Iblant er det ikke verst å være på jobb, eller hva?
Nydelig bilde!
JanJ
Finn M.

Flott høststemning fra et flott fjelllandskap.

mvh Finn
Elisabeth W.

Ikke noe å si på teknikken din, og bildet slo an hos meg i hvert fall.
Det minner meg intenst om en høsttur for et par år siden. Jeg hadde spurt på jobben om det var greit at jeg tok en dag fri, dvs. om jeg kunne ringe om morgenen og gi beskjed hvis jeg hadde tro på været. Han som var sjefen min da, sa ja umiddelbart - drømmesjef, spør du meg. Turen var ikke hverken dramatisk eller eksotisk, det deilige var å gå i 4-5 timer uten å se et menneske, i akkurat sånt vær og lys som bildet ditt viser. Og jeg kan skrive under på at det er godt å være menneske på slike dager!

-- Elisabeth
Rune N.

Et nydelig bilde! Hvorfor skal vi unnskylde oss når vi tar bilde av det andre mener er en ''klisje''? Jeg tar bilder av masse klisjeer, bare jeg liker det! Og er ikke lei meg for det!

Tipper at du brukte polafilter her, under slike forhold kan det bli litt vel mye av det gode?

Rune
Fred S.

Kommentaren din sier det vesentlige. Slike ''klisjeer'' har jeg stor sans for, og denne gir meg øyeblikkelig fjellengsel.
vh freds
Johnny H.

Takker for hyggelige kommentarer. Jo da, - man skal ta bilder av det man liker - klisje eller ikke. Ikke var det ment som noen unnskyldning heller, men mange er raske til å bruke ordet klisje i kommenrtarer som et negativt fortegn. Det betyr fritt oversatt: avbleket, betydningsløs, billig, corny, dagligdags, flau, forflatet, forslitt, hverdagslig, idéforlatt, innholdsløs, intetsigende, kjedelig osv. Det må kanskje bli mange ''klisjeer'' da de fleste fotografer liker å ta bilde av vakre elementer som pirrer sansene, i tillegg til at vi kommer over mange av de samme motivene. Forskjellen blir at vi ser og gjør ting på forskjellig måte, og bra er det. Det ser man ut i fra mangfoldet og kreativiteten hos fotografene her i dette forum.

Til R.G.N, - glemte det under tekninsk, selvsagt har jeg brukt polafilter. Som du påpeker kan det også bli litt for mye av det gode under rådene forhold.

Ha en fortsatt fin aften ...........mvh.JH
Avsluttet .

Flott landskap og god komposisjon. Her kunne det også ha gjort seg bra med en person i bildet.
Hans-Einar O.

Nydelig stemning fra fjellet. Lekre farger!
Mvh Hans
Arnstein P. F.

Et flott stykke natur formidlet på en svært så flott måte. Ser ut til å være et ''behagelig '' landskap å vandre i - utvilsomt et utmerket sted å lade sine batterier!
Mvh ApF
Reidun G.

Helt nydelig er det
Reidun
Eskil O.

Vakkert er det uansett, et bilde som gir ro.

Eskil.
Rune Ø.

Skulle ikke vært lov å ta sånne bilder... har ødelagt hele dagen min har du... sitter nå på kontoret og drømmer meg avgårde til bedre steder! Kjempeflott! :-)

Hilsen Rune :-)
Rune Ø.

Glemte å ''kritisere'' litt.. ;-)
Du er sikkert oppmerksom på det selv også, men det ser ut som du har brukt 35mm-delen av objektivet ditt, og da er himmelen blitt litt mørkere på midten og lysere på kantene... en naturlig men uheldig bieffekt av kombinasjonen pol.filter og vidvinkel...
Men likevel et flott bilde synes jeg!

Hilsen Rune :-)
Tore B.

Rett og slett bare deilig å se på.

Tore
Nils B.

Det er slike bilder som får frem tanker om tiden som kommer, sol og varme og Norske vidder. Det er et fantastisk land vi bor i og bildet du har tatt viser oss, og gleder oss. Bildet har bra farger.
mvh Nils
Povl Kjeld H.

Bare rigtig flot, får en til at se fremad.
mvh - povl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu