- Mot himmelen II -
Dette bildet er tatt same dagen som. "Mot himmelen I" bilde nr. 463527, men dette er ei mykje høgare sanddyne.
Dette var ein iskald junikveld med vind frå nord, og strendene lågt urørte etter bølgene som hadde slege langt innover stranda.
Bildet inngår i albumet Brusand og Ogna - Dette skiftande landskapet mest bergtek meg
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetISO 200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger210
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_406858} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ann T.

Hei Tone, jeg synes du har lagt ut 2 interessante "Mot Himmelen" bilder fra dette skiftende landskap. Bilde II liker jeg best fordi flateinndelingen er renere. Veldig bra dybde og velvalgt utsnitt. Her ser det ut som det er tegn til at noen har gått nedover skråningen, men vinden har nesten blåst vekk alle fotspor som var der.
Mvh. Ann
Lars Ivarson F.

Spanande motiv, veleksponert med gode strukturar. Eit stykke inni biletet og på tvers av sandrillene møter auga nokre sandlekkar, og stoggar opp..Kanskje kunne du ha valt ein annan vinkel, som betre integrerte desse flekkane?
Børth Aadne S.

Hei! Dette var et flott bilde! Enkelt og elegant med flotte farger. Likte godt både utsnittet og komposisjon. Hvilke strand er dette i fra (Ogna?)?

Mvh
Børth Aadne
Tove H.

Så enkelt, vakkert og dekorativt. Liker mønstert som vinden har laget i sanden og den skrå linjen. Blikket trekkes mot noen lysere felt øverst på gresset der oppe... det er nesten som om jeg venter at noen skal dukke opp der.
Tror jeg må ta meg en tur til disse strendene en gang.
Hilsen Tove
Øyvind S.

Dette ble hakket vassere en den første, den skrå linjen bryter fint og gir bildet spenning, ikke alt bør være i vater.. det viser du godt her.. vakkert bilde..
Øyvind
Avsluttet .

Å, det hørtes herlig ut Tone. Iskald nordavind kunne jeg godt tenkt meg litt av nå. Da den var, og det varte en stund, lengtet jeg mot varme. Nå er det omvendt.
Vi blir visst aldri fornøyd med været.

Jeg kan godt forstå at du la ut det andre først. Det var mye bedre en dette.
Føler at det skjer mer i det forrige, her blir det litt hva skal jeg si; tror nok det er den ulne forgrunnen som jeg ikke er så begeistret for her.

Litt "dødt". Det andre var det mer liv i.

Men, når det er sagt, så har du funnet en liten "stil" her med slikt valg av motiv og vinkling. Fortsett med det, selv om det nå er varmt.

mvh arild
Øistein W.

Et veldig severdig bilde.
I like it

Mvh.
Øistein
Avsluttet .

Bra igjen, og jeg opplever det ikke som iskaldt og vindfullt, men tvert imot riktig trivelig jeg (hvis en først skal snakke om været). Kanskje fordi jeg ikke kjenner de lokale forholdene da. Den skrå overgangen (slik som er nevnt tidligere)gir bildet litt ekstra spenning i forhold til linjeføringen ellers i bildeflaten her. Lys og fargetoner bidrar også. Synes allikevel din første versjon var den beste:)
Cathrine L.

Hei Tone
Disse sanddyne bildene dine er flotte!
Versjon 1 som du la ut tidlegare gir meg gleden av å springe opp dyna for så og hoppe ned i sanden på andre siden, dualle gildt.-))
Vesjonen du nå kommer med syns jeg er roligare. Her får jeg en følelse av å vandre langs stranda opp og ned i dynene, mellom strandstrå og lange harde tiltråkket flater med sand.
Imponerende hvordan naturen lager seg til i ver og vind.
Eksponeringa er absolutt til å "skryte" av-blå himmel og sand kan være utfordrende nok det!
Skal på stranda etter arb i morgon og kose oss i varmen, det er så herligt med dette flotte veret vi nå har, savner på ingne på den kalde nordavinden:-))
Ha en fin sommerkveld
Mvh Cathrine
Tone A.

Takk for kommentarar. Godt at det er ulike meiningar om "Mot himmelen I" og "Mot himmelen II". Denne sanddyna er mykje høgare og brattare. Spora er laga av vinden som herja den veka, det var ingen fotspor og difor mange fotomotiv denne kvelden.
Børth:Dette er den første sandstranda etter Kvassheim fyr mot Brusanden.
Arild:Gild at du likar det første bildet best.
Kjell:Sanddyna er prega av det kjølige veret, ikkje mykje sommarglød her. Bildet er minimalt redigert frå Raw, så fargane var slik. Takk for konstruktiv kommentar.
Cathrine:Kvalbeinsstranda trur eg det er.Og sanddynene ligg bakover her, så du har skildra bildet godt.
Helsing Tone
Avsluttet .

Flott struktur i sanden, Tone. Uventet med den skrå horisonten, men det fungerer faktisk fint her. Det skaper med dynamikk i bildet, synes jeg. Fin, blå himmel med et lett skydekke som topper det hele. Bra! :-)
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Tone.

Dette syns eg er det beste av dine to sanddyne-bilder.
Spennande med den skrå horisonten og eit godt eksponert lys med fine fargar i bildet.
Lekker sanddyne-forgrunn.
Dette er veggmateriale.

Mvh Inger Anne
Inger-Lise S.

Riktig fint motiv i god komposisjon. Teknisk godt med klare, gode farger.
Dekorativt!

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu