Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger296
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_406645} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Nydelig lys, herlig blikk, flott jente, fin bruk av skarphetsplan...i det hele tatt, de nevnte tinga er bare flotte. Det jeg imidlertid blir litt usikker på er utsnittet. Blir litt hverken eller hva gjelder tranghet. Tror nesten jeg ville hatt mere eller mindre med i bildeflaten. Trangere utsnitt eller mere av jenta og omgivelsene. Nå blir det egentlig verken veldig tett på eller med så mye at det lille en ser av omgivelser bekledning sier så mye.
Fred S.
Jeg er med TN nesten hele veien, bortsett fra dette med utsnittet; jeg synes faktisk det virker rimelig optimalt. Har i alle fall stor sans for det litt lure blikket,et hemmelig smil, og varm, fin glød i ansiktet. Lyset på skuldrene er derimot uventet kaldt; kontrasten til varmen i ansiktet blir en smule påfallende.

vh fred
Arve K.
Enig med Fred her. Synes utsnittet sitter bra, og uttrykket er flott. Kan se ut som om du har brukt en gullreflektor? Kanskje ville det vært bedre å bruke en hvit eller sølvfarget og varmet tonene i etterbehandlingen, men jeg er ikke sikker.
Ole A. V.
Takk for kommentarer!
Skjønner hva du mener med utsnittet Tommy, men gikk mange runder med dette bildet før jeg bestemte meg for det utsnittet som jeg opprinnelig planla, synes selv det fungerer best mtp hvordan jeg ville ha bildet (ikke noe særlig å gå på mtp omgivelsene i denne eksponeringen).
Lyset på skuldrene er litt kaldt (og utbrent) ja, som Arve spør så brukte jeg gullreflektor. Var ute etter det gylne skjæret, men en sånn kombinert gull/sølv hadde nok vært bedre, jeg er enig i at temperaturkontrasten ble litt drøy når jeg fikk med det direkte sollyset.
Forøvrig så jeg sikkert ganske fornøyelig ut mens jeg sprang rundt ute i vannet med reflektor i ene hånda og kamera i andre...
Avsluttet .
Et godt bilde av en søt modell, men er uenig i utsnittet. Hadde heller, av hensyn til lyset som virker for skarpt på skuldrene hatt med mere av øvre del, og beskjært nedre. Det tror jeg ville tjent bildet bedre.
Ellers er det et av mange kjedelige portretter av barn, som egentlig, i likhet med bilder av katter og andre kjæledyr, egentlig passer best i fotografens album ;-)
Ole A. V.
Touché :)
Du ble ikke fornærmet vel?
Skal tenke over utsnittsforslaget ditt. Forøvrig synes jeg portrettering av barn er både spennende og utfordrende, men selvfølgelig er det i likhet med alle andre former for motiver ingen selvfølge at resultatet blir interessant. Om dette bildet er mer fotografisk interesant enn et tilfeldig knips får være opp til betrakteren å avgjøre.
Avsluttet .
Jeg klarte ikke å la være...
Jeg synes noe av det vanskeligste å få bra bilder av, er svarte katter. Barnet mitt er tredve år snart, så det blir ikke før jeg blir bestefar...
Og det blir vel som med ditt bilde, det får være opp til den som ser å avgjøre hva man liker og ikke.

Og så det er sagt, Ole, jeg ble IKKE fornærmet, men jeg bare måtte svare med samme mynt. Jeg er som du kanskje har sett, glad i en god diskusjon.
Jeg har så mye å lære ennå hva angår foto, men jeg kommer meg. For et halvt år siden hadde jeg ikke klart å få såpass bra bilde som det du kommenterte. Heldigvis er det mange her inne som er hjelpsomme om man lurer på noe.
Det jeg savnet i din kritikk var forslag til hva som kunne gjøres bedre, og det mottar jeg fremdeles med takk:-)
Ole A. V.
Hehe, js katter er vanskelige, men fargen har ikke nødvendigvis den store betydningen, det blir i så fall mest på det eksponeringstekniske nivået (har en som er svart og hvit, fint å øve seg på i sollys ;)

Har forsøkt å gi en mer utdypende og konstruktiv tilbakemelding under bildet ditt, ta en kikk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu