- Paused -
Tar en pause. Stå på og bli flinkere og ikke minst, tenk annerledes. Er nødt til å øve, ta bilder, bli mere kreativ og forbedre meg. So long! Hilsen Bent
Utstyr
  • Stort sett E-20 P
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger490
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_40640} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Åge M.

Tøfft. Bra jobba.

Åge
Avsluttet .

Fint bilde, men synes pauseskjermen ødelegger litt.
mvh HK
Janne Cesilie J.

...Men dette er kjempe kreativt!
Veldig tøft åsså!
Gleder meg til du åpner de andre lukene;0)
Lykke til da hvertfall, og kos deg!!!
Mehrzad G.

Kjempeartig og meningsfullt bilde !!!
Uten pauseskjermen var dette bilde meningsløst.
Dette budskapet gjelder all oss og ikke kun deg Bent. Det er ikke så viktig å være best men det er viktig å gjøre sitt beste.

Tenk, klikk, tenk,klikk....
Takk for budskapet Bent!

Hilsen Mehrzad


Toini B.

Kreativiteten din ser ikke ut til å mangle da!! Men forstår deg godt! Kanskje jeg gjør det samme!? ;)

Lykke til og enjoy:)

toini
Arnstein P. F.

Kreativ vinkling og utsnitt - et friskt pust ! og enig i synspunktene.
Mvh ApF
Fred S.

Tenkepause, Bent ? Av og til lurt, tror jeg. Er inne i en slik en selv; men kunne ikke dy meg i går. Er imidlertid ikke tilfreds med å legge ut gamle ''synder'', og satser som deg på videre utvikling før jeg prøver dotten igjen. (Så lang tid tid kommer det ikke til å ta, hvis jeg kjenner meg selv rett. Og da mener jeg ikke det med utvikling, det kan nok ta sin tid, men lysten til å legge ut på dotten igjen)
Dette bildet viser jo for all verden hvor kreativ og skapende du er, og jeg kan aldri tenke meg at du klarer å holde deg vekk så lenge, du heller. Uansett, skal bli spennende å se hva tenkepusen din, enten den nå blir kort eller lang, fører med seg. Lykke til !
vh Fred
Bent S.

Takk, takk, dere. - Paused - i vinduet er jo symbolikken til bildet, så den skal være med. Men jeg skal ikke ha noe tenkepause, Fred. Pausen blir aktiv. Fotografering, fotografering og atter fotografering. Deretter jobbing i PS og mye eksperimentering. Rett og slett gjøre en hel del for å forbedre meg mye. Den dagen jeg føler meg god nok, ligger jeg spadd ned i jorda! Takk så mye, alle sammen og ha en fin kveld. :-)
Mvh. Bent
Ketil K.

Likte best de to sorte vinduene nederst til høyre. Mye kreativitet som kan puttes inn der. Lykke til med fordypningen i egne foto!
Elisabeth W.

Ikke la den pausen bli så veldig lang da! Egentlig: Gjør akkurat det du trenger og vil, at det er flere som er spent på hva resultatet blir, og sikre på at det er noe å se fram til, det ser du jo av kommentarene her.

-- Elisabeth
Stein Rune B.

Skarpt som F.
Spenende bilde.
Ble koplet opp med brebånd Nexgentel i dag.
Det er rene lynet
Hilsen
Srb
Hege K.

Herlig illustrasjon! Her kom det klart og tydelig fram hva du ønsker å fortelle oss :-) Likte perspektivet og utsnittet på bildet veldig godt. Lykke til med eksperimentene og håper vi får se bilder fra deg igjen om ikke så altfor lenge.

:-) Hege
Tom E. F.

God pause! Ikke bli FOR flink da, Bent - slik at andre ''dødelige'' vil føle seg enda mye mer underlegne!
mvh Tom E. F.
Arild S.

Lykke til med pausen, Bent.

Kravet til å 'levere' ligger der hele tiden, og en skal ikke tøye strikken når en føler at energien blir litt tappet i stedet for oppladet når en legger ut bilder. Selv om det er mest moro, ligger det også igjen mye av egne krefter hos de som ønsker seriøst å presentere sine bilder. All den tiden en bruker på dette skal en også ta med i familieregnestykket.

Lykke til.. og ikke la det gå for lenge.

Arild
Bent S.

Ja, det var den kreativiteten, da... Først og fremst skal jeg ut og lete og finne. Og eksponere mye. Ja og ikke minst, forsøke å bevege meg litt igjen, for ryggen har vært en brems for meg en stund nå. Hvor lang pausen blir, vet jeg neimen ikke, men jeg kommer nok til å titte innom nå og da og ''hilse på''...

Mailadressen min ligger ute her, og jeg tar gjerne imot en hilsen i ny og ne, vet dere og svar får dere og!! :-) Har jo kontakt med en del av dere fra før.

Tusen takk for kommentarene, alle sammen og stå på med bildene deres.
Mvh. Bent

PS. Arild, det var kloke ord!
Hans-Einar O.

Flott bilde og fin symbolikk!
Takk for nå Bent og ha en fin og kreativ ''pause''.
Mvh Hans
Tore B.

Krativiteten er det hvertfall ikke noe feil på ;-) Merker også selv at jeg legger listen høyere og høyere for meg selv i hva jeg skal legge ut. Egentlig litt synd, for det er jo tilbakemeldingene vi kan lære av og utvikle oss videre som fotografer.
Lykke til med pausen.


Tore
Reidun G.

Kreativt dette Bent, du er nødt til å ta pause fra pausen så vi kan følge med på hva du driver med :-)
Reidun
Bent S.

He he, takker igjen, dere. Jeg vil tro at alle kan ha godt av en liten pause fra dotten iblandt, for å bare rett og slett fotografere og bli dyktigere i PS, eller andre programmer. Det var godt å ta en tur ut idag. Det var kaldt, men ok. Det ble en del bilder, som jeg skal se på og så blir det mange flere turer ut i dagene og ukene fremover. Takk igjen.
Mvh. Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu