Movieposter Me
Første bilde i en serie bilder der jeg portretterer meg selv i blockbuster-movie-settinger.
Jeg er fornøyd med lyset generelt i bildet. Eneste som jeg skulle ha endret på er sidelyset til doberman-hunden. Den forsvinner litt mye inn i bakgrunnen.
Utstyr
  • Nikon D700
  • 24-70mm f/2.8
  • Brennvidde44mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetJeg har brukt to stk SB900 i kryss på hver sin side, og en SB600 i front med softbox. Desaturert fargene.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_401448} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eva K T.
Rååkult bilde der du har fått frem bra himmel og en veldig tøff komposisjon. Liker godt himmelen som gjør bildet dramatisk og at personen i bildet har solbriller gjør bildet enda mere spennende. For meg ser det ut som en livvakt som går der med vakthundene sine :-) bra jobbet og utført...
Kjetil H.
Hei,

Meget bra serie du har begynnt på!! Liker resultatet du har fått frem ved godt plasserte lyskilder. Joda jeg ser den lille photoshop glippen i høyre bildekant over kraftledningen, men velger å overse den... :)

Knalltøft !

Mvh
Kjetil
Øivind Helge E.
Takker så mye for kommentarene! Det er ikke en photshop-glipp, for jeg har ikke klonet noe i dette bildet. Det er rett og slett et støvkorn på linsa eller sensoren. Bra du så den.. skal få fikset det. :)
Georg K.
Just a very quick response - certainly not as complete as one should or would like.
The use of this harsh light is simply attractive - again and again.
You are using it in a perfect way, trying to guide the viewer into a direction where certain " overdoing" is welcome and desired.
The setting, idea of the image works - has done before and continue to leave it's impression - attractive location.
I believe the image would have been much stronger if only one dog would be part of it - and playing along the theme, probably the Doberman.
You mentioned already the light on this dog - and you are right - it is to my mind the weakest point in this image - also because the dog is adding a great color-contrast with it's attractive, warm brown-tone to the image.
And in order to underline this theme-presentation even further, I think you need to have more light from the side - the heavy shadow on your jacket makes the image too simple, too easy to explain - or discover the reason for the attention seeking difference.
But the image has drive and power - without any question.
Øystein L.
Keep it up Eide.. Kreativt !
Og resultatet med lyssetting er imponerende..
Kristin S.
Litt småstilig bilde. Minner meg om en bildet på et cover på en eller annen action film som jeg ikke husker:)Liker at bakgrunnen er i nesten siluett. Fine linjer der bak som gir fin balanse i komposisjon. Hundene er kanskje litt for mørk og kan med fordel lysnes bittelitt. Mer etterarbeid på himmelen kunne også gjort seg, for å få den enda mer dramatisk.

Mvh Kristin
Hauré A.
nydelig veldig fin teknikk
er det samme teknikk som denne fotografen eller ??
lykke til
http://www.morfijimenezmercado.com/intro/index.html

hilsen
Haure Aran
Ole A. V.
Her synes jeg du har lykkes med akkurat de elementene jeg savnet i ditt forrige bilde; å få en bakgrunn som står til hovedmotiv og lyssetting, og som gir en helhet i bildet. Veldig bra lyssetting, eneste er som du jo påpeker selv at den mørkeste hunden forsvinner litt, og jeg kan være tilbøyelig til å være litt enig med GK om de litt for harde og tydelige skyggene fra jakken og ene armen.
Ellers står både lyssetting og etterbehandling godt sammen med bruk av hundene og dressen i kontrast til bakgrunnen for å skape kinoplakat-uttrykket.
Jeg synes dette var veldig bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu