- Prima Donna Missie #2 -
Hvis jeg sitter slik en stund og bare stirrer på ham, så gir han meg en porsjon Sheba med lam og kalkun, det beste jeg vet. Og når jeg har spist en passelig porsjon, så legger jeg meg godt til rette i fanget hans. Da får han ikke skrevet kommentarer på foto.no, men det blåser jeg langt i. Åååh gud, så godt det er å være katt!!
Bildet inngår i albumet Missy - et katteliv - Hun er svart og hvit. Hun gir gjerne et inntrykk av å være jegeren selv, men er fredelig som oksen Ferdinand. Som alle andre katter, er hun meget bestemt og ganske kresen, men gode gud for et kosedyr hun er også...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-12-30 12:55:59
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus E-20 P
  • Standard optikk
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger535
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_39874} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (29)
Lars L.

Godt katteportrett. Synd vi ikke ser den fulle skyggen. Det ville hevet bildet enda mer. Ellers har jeg sans for bildetekstene dine.
Robert F.

Artig. Litt annerledes.
Elisabeth W.

Litt synd at det ene øyet ble mørkere enn det andre - to tydelige øyne ville passe bedre til teksten din, da ville blikket ha virket enda mer effektivt. Skriv kommentarer med katten i fanget, da vel!

-- Elisabeth
Hege K.

Lekkert kattebilde dette!!!

Øynene er skarpe og pelsen ser skikkelig ''fluffy'' ut.

Likte lyssettingen og utsnittet ditt her, men kan være enig i at kompososjonen muligens kunne blitt enda bedre om hele skyggen kom med (om ikke skyggen er mye lenger).

Her har jeg en kattunge på 10 uker som helst vil ligge oppå tastaturet når jeg sitter ved PC'n. Heldigvis er hun så lett at tastene ikke reagerer, men det endrer seg nok snart...

:-) Hege
Stein Rune B.

Fremdeles er katten flott og dette bilde bra
Hilsen
SRB
Mehrzad G.

Artig! Liker bildetekstene dine meget godt.

mvh Mehrzad
Tom A. T.

Enig med EW at to godt synlige øyne hadde passet bedre til teksten, men bortsett fra det syntes jeg at kun et skarpt øye passer godt til lyssettingen her. Som jeg for øvrig liker godt. Etter min mening er det nok skygge med.
mvh Tom T
Reidun G.

Ser ut som en meget bestemt dame :-)
Fint
Reidun
Janne Cesilie J.

Har trykket denne lille krabaten til mitt bryst;o)
Skjønn historie,
og bildet er et av de bedre katte portrettene jeg har sett!
Min katt nekter å spise sånn ''søl'' på boks,
så jeg må koke seiblokker!
Med andre ord: Supert bilde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mvh JCJ
Bent S.

Takk, takk. Skyggen er lang og blir borte i den mørke delen lengst til høyre. Ja Elisabeth, det er litt synd med lyset over øynene. Men for mitt vedkommede, er blikket svært effektivt for Missie's del. Jeg smelter totalt og når hun kommer opp i fanget mitt og legger seg, så vil hun jo koses litt med, da vet du. Hun vrir seg gjerne over på ryggen og elsker å bli kost med på magen. Setter jeg meg med nesa inn mot skjermen, maler hun så hun nesten snorker og stirrer enda mer intenst, med de usynlige ordene ''skal du ikke kose mere?'' Hun er bestemt, meget bestemt, men også en 3 år gammel dame som går fullstendig fra konseptene i vill og gal lek med den urgamle hårstrikken hun har arvet. Det hender jeg finner henne stående opp/ned i sofaen som et ekorn. Hiver jeg hårstrikken ut på gulvet da, braker ragnarokk løs... Sheba er nok det som lukter verst i mine nesebor, men for henne er det ''indrefilèt''. Fisk generelt blir for tregt, liksom. Hun snuser på det og slikker et par slikk, også setter hun seg bare ned og stirrer på meg...
Åge M.

Fint Pusebilde.

Åge
Povl Kjeld H.

Rigtig flot s/h billede, historien er også fin, kan nikke genkendende til det meste af den. Komp. synes jeg er fin også den lange skygge.
mvh - povl
Hans-Einar O.

Ja, Missy er en flott ''lady'' som ser ut til å ha det bra. Flott tekst og bra katteportrett! Det ser jo ut som hun nyter å bli portrettert også? Likte veldig godt lyssettingen og komposisjonen med utnyttelse av billledflaten. Synes ikke det gjorde noe med forskjellig lys på øynene. Flott!!
Mvh Hans
Anne-Cecilie Wendelborg H.

En ekte primadonna! Kjempebra!
Ketil K.

Flott fanget katteblikk, av det typiske litt distre og stirrende slaget. Meget fin komposisjon med fine lys- og skyggevirkninger som gir liv og dybde i bildet. Bra!
Fred S.

Liker kattebildene dine, selv om jeg er hundemann !
vh fred
Ann F.

Skulle nok gjerne hatt mer lyst på hennes venstre øye, men tross det: ett av det beste kattebilder jeg har sett på lenge. Annerledes og interessant.

Historien din er HELT kattekorrekt, gjelder også min Mussi
(bilde nr. 9815). Hun sitter alltid oppå avisen når den skal leses.
Mvh Ann
Rune Edvin H.

Enig med Ketil.
Fint.
Rune
Roy S.

kattebilde godt over gjenomsnittet. Bra dette Bent
Toini B.

Bra pusebilde:! Enig med Ketil jeg og:)
Tore B.

Bra kattebilde. Syntes de lett kan bli kjedelige, men det er ikke bildet ditt. Skyggene og utsnittet hever det over andre.

Tore
Bent S.

Takker så mye for kommentarer, alle sammen. Hyggelig å høre at dere likte dette manipulerte bildet. Legger nå ut originalbildet, som kun er gjort om til gråtoner og nedskalert. Ha en herlig dag! :-)
Mvh. Bent
Avsluttet .

For en elegant hunkatt, kattenes Pamela Anderson... Velger å holde på superlativene denne gang, kan vel ta med et: ''Fabelaktig!''.
Nils B.

Bra dette Bent. spennende i dets form og liker de lange skyggene.
mvh Nils
Stig S.

Absolutt et av de bedre kattebildene! Likte godt utsnittet i orig., samt flott plassering av fokus / skarphet. Bra, Bent!

--stig--
Tom E. F.

Henger meg på rosen her, Bent! Den har du fortjent (katten også).
mvh Tom E. F.
Thorfinn B.

flott toneforløp og fint lys. Bra kattebilde....og det er lenge mellom hver gang.
Bent S.

Tusen takk alle sammen. Benytter meg av ansledningen til å ønske dere alle et riktig godt nytt fotoår!!!
Mvh. Bent
Tarjei Ekenes K.

dette var veldig annerledes og bra :-D ! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu