Leik på spansk...
Ungane var for opptekne til å oppdaga at dei vart fotograferte..
Bildet inngår i albumet Menneske eg har møtt - Når eg er ute og reiser, har eg ein trang til å snakka med ukjende menneske. Det er ikkje alltid lett å gå bort til ukjende og starta ein samtale. Eg ser at det er lettare å nærma seg menn enn kvinner i andre kulturar enn vår nordiske.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger487
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_39857} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Lars-Anders M.

Dette var fint. Bra skildring av miljø og barn.
Povl Kjeld H.

Herlig stemning over dit billede, flot set, gode farver. Børnene ser meget aktive ud.
mvh - povl
Arvid B.

.... Eg har laga til ei eksperimentell visning av ein del bilder eg har teke. Serveren står på datarommet på arbeid og arbeidar under ein UNIX-dialekt FreeBSD.

http://www.knt-stord.no/blanding/

Vi har ei fastlinje ut på i underkant av 1 Mbit/s ut. Det hadde vore greit å få ei tilbakemeding om opplevd fart og kva type internettkopling du har.

Arvid

PS.

Serveren var omtalt på Din Side Data

http://www.dinside.no/php/art.php?id=30583&=katnav
Morten G.

Fint fanget. Skarpt og god kontrast. Jeg liker bilder som fanger øyeblikkene, uten oppstilling ! Bra.

Men har du brukt en eller annen form for effekt her ? ''Glue'' eller noe slikt. Jeg likte ikke den hvite ''auraen'' rundt skjorta til han nærmeste med ryggen til.

Hvis dette er lagt på i ettertid så ville jeg dempet den noe. Og det må den vel være, for hadde det vært pga lang lukkertid så ville det vel vært mer uskarphet i resten av motivflaten.
Det er riktignok en uskarphet i hendene til den ''aktive gutten'' men dette viser jo bare ''actionbevegelsen'', og den bevegelsen han gjør er såpass brå/hurtig at der skal det mindre til før det blir uskarpt...

Nå blei det litt ''privat'' resonering ut av dette, men det viser jo bare at bilde ditt engasjerte meg iallefall :)

Du har sikkert ''tatt'' poenget i hva jeg mener så kan du bruke det som du vil....det gjør jo alle her likevel :)

Ha en fortsatt god jul og legg inn nye bilder når du har sjans !
Morten G.

PS Arvid !

Har fulgt linken din i innleggt over å må bare si at du har mange svært bra bilder på serveren din. Jeg fant ''noen få'' jeg ikke likte også, men der var det gjennomgående mye bra (både teknisk og komposisjonsmessig).

Jeg anbefaler andre som har tid (serveren er rask) til å ta en tur innom der å se !
Arvid B.

Morten.. Bildene som ligg der nå er raska saman for å sjå om det fungerar. Ved ein permanent løysing, vil eg sjølvsagt gjera eit reflektert utval. Takk for tilbakemeldinga.

Den kvite auraen rundt sjorta kjem av at eg nett hadde vore i sjørøyk og fått eit saltbelegg på filteret. Atlanterhavet står rett inn mot sentrum av Las Palmas og det er ofte kraftige brenningar. Spruten står.

Arvid
Marcelo V.

Enig med LAM: Liker stemmingen i bildet. Lurer på hva slags ''juego'' er det de holder på med?
Hilsen
MV
Arild S.

Stemningsfull og nær miljøskildring.

Arild
Jóhann Á.

En artig og tett på historie. Likte godt bevegelsene i henden til gutten til høyre, gir ekstra liv til bildet.
Erling K.

Fin miljøskildring av leikende barn. Bildene som du har på den omtalte serveren går raskt inn hos meg. Men så har jeg ASDL.

Mvh EK
Marius G.

Flotte bilder på siden din!

Marius
Pål M.

De hvite skjortene var ualminnelig hvite. Lenge siden jeg har sett unger med så reine klær, men så sammenligner jeg med mine egne som kanskje er ekstremt flinke til å grise seg til! Du burde sende bildet til Lilleborg for vurdering i reklamesammenheng for Blenda :-)

Jenta ser ut til, bokstavlig talt (står under armen til sjeftsgutten), å være underlegen de andre i leken. Kanskje hun er med ''på kjøtt og flesk''?

Filserveren din fungerte forøvrig utmerket. Veldig kjapp!
Arvid B.

Pål..
''På kjøt og flesk'' var rette ordet. Ho prøvde heile tida å koma aktivt med i leiken, utan at gutane såg ut til å ensa henne noko særleg.

Det med dei reine kleda la eg òg merke til då eg tok bildet.

Arvid
Elisabeth W.

Et spørsmål som ikke har noe særlig med bildet å gjøre, men språklige ting gjør meg alltid nysgjerrig: Hva betyr egentlig å være med ''på kjøtt og flesk''?

-- Elisabeth
Arvid B.

Elisabeth..
For oss veslendingar er det åpenbart: Det er nokon som deltek i noko men utan å vera heilt med. Det kan vera at dei ikkje maktar å leva opp til det som skal gjerast, eller at dei andre ikkje slepp vedkomande heilt inn i varmen.

Arvid
Elisabeth W.

Takk for forklaringen, det måtte være noe i den retningen. Lurer på hvor uttrykket kommer fra, dvs. hva dette har med kjøtt og flesk å gjøre. Selv tror jeg ikke jeg har noe uttrykk for det en gang. Situasjonen eller opplevelsen er jo ikke noe vestlandsfenomen, men i hvert fall fall min dialekt har visst et hull i ordforrådet her!

-- Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu