Ansikter i mengden 3
Utstyr
  • Eksakta Varex
  • Meyer Trioplan 100/2.8
  • Brennvidde100mm
  • Blender-
  • FilmtypeSH
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger953
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_39833} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Avsluttet .
Er vel ikke akkurat tatt i dag dette?? Ville liksom tippe slutten av 50 tallet ?
Spennende bilde med noen flotte diagonale linjer. Fin korning i bildet. Liker godt kontrastene og bruken av dybdeskarpheten. Gode utrykksfulle ansikter.
Meget bra dette CA. Liker dette godt.
<span style='color:blue'>~Ivar~</span>
Nils B.
Tiltalende og ikke minst spennende i dets form. Komposisjonsmessig sitter det, og fotografens gode øye for detaljer kommer til uttrykk synes nå jeg da. Et nydelig s/hv bilde Carsten.
Arild S.
Et bilde som tilsynelatende for mitt utrenede øye så ordinært ut, men som fort vokser seg godt når jeg får sett litt på det. Bra komp og uttrykk/stemning til å undres litt over. Hva fanger deres oppmerksomhet?

Er (selv) ikke noe særlig på tekniske detaljer, men syns bruk av forgrunn og hovedmotiv samt bildets struktur og toneforløp løfter bildet. Ville nok selv helt sikkert gitt det mer kontrast, men det hadde også ødelagt mykheten i bildet.

Arild
Frank W. G.
Fine linjer i bidet, og jentenes interesse for det ''ukjente for oss'' gjør bildet spennende. Strukturen kler også bildet veldig godt.

Frank
Hans- Georg S.
Bra utrykksfullt bilde. Likte toneforløpet og beskjæringen på toppen.
Avsluttet .
Meget bra utsnitt og dybdeskarpheten sitter som et skudd !

-marius
Erlend K.
Dette falt ikke helt i smak ved første øyekast, men ved en stunds betraktning kommer budskapet og min tolkning av ''matematikken'' frem... Dette bildet liker jeg svært godt. En nytelse !

Erlend
Tove H.
Støtter meg til Arilds første avsnitt - tilsynelatende ordinært, men likevel....har det noe ved seg som gjør at det fanger oppmerksomheten min.
tove:-)

Carsten A.
He-he, ganske pussig at Ivar T. greier å ta opptakstidspunktet så til de grader på kornet, bildet er faktisk tatt i slutten av 50-årene (ikke mine, 1950-årene skal det være) under et opptog på Karl Johan.

Et negativ jeg har tatt fram noen ganger gjennom årene, ettersom det er et opptak som har sittet i min bevissthet. Kopiering på tradisjonelt vis har imidlertid vært temmelig mislykket pga. riper og flekker - først med filmscanning kunne rusket fjernes og bildet gis en brukbar toneskala.
MVH CA
Lars-Anders M.
Bra Carsten. Spennende!
Avsluttet .
Artig å se på gamle bilder der gammel klesmote tydelig kommer fram.....

Min far har en del gamle fargedias fra sin onkel fra 50 tallet. Kanskje får jeg av ham lov til å presentere dem en gang her på dotten .....

Mvh Å
Jóhann Á.
Fint sv/hv bilde. Hoderetningen på damen ute av fokus virker å peke i bildets retning. På øynene til jenta i fokus som igjen ser samme vei ut av bildet. Stilig!!
Jonas L.
Bra bilde, med nettet foran ansiktet til personen i forgrunnen som en artig detalj.
mvh JL
Steinulf L.
Masse fine kommentarer her.Flott utsnitt. Bra presentasjon. Hvem tok egentlig bildet'?
Carsten A.
SL: ''Hvem tok egentlig bildet?'' - et merkelig spørsmål. Hvem tror SL det kan være? Mener virkelig SL at det i det hele tatt er saklig grunn for å stille spørsmålet?

ÅL: Bilder du ikke har tatt selv har selvsagt ikke noe her å gjøre. ''Bildekritikk - Se på andres bilder, last opp dine egne'' - som det det heter i FOTOdotNO info om bildekritikken.
MVH CA
Tom A. T.
Må si at jeg også stusset over SL sitt spørsmål ??
Bildet derimot, syntes jeg er meget bra med flott utsnitt og bra bruk av dybdeskaphet. Har kikket på det flere ganger og jeg liker det bedre for hver gang.
mvh Tom T
Elisabeth W.
Jeg er tydeligvis ikke alene om å ha vært innom og kikket på dette bildet mer enn en gang. Det jeg liker best er ansiktsuttrykkene - forbindelsen mellom de to, som ikke kommer av at de ser på hverandre, men av at de begge er opptatt av noe vi ikke ser hva er.

-- Elisabeth
Stein Rune B.
Bra!!
Godt nytt år.
Hilsen
SRB
Rune T.
Hei Carsten!

Et meget godt bilde med en ypperlig beskjæring, toneforløp, plassering av skarphet osv..... At det er fotografert på 50-tallet gjør det hele desto bedre. Tenker da spesielt på at opptaksmedium og film var annerledes da enn i disse digitale tider. Et forbilde og en påminnelse om at utstyret kun er verktøy, det er fotografen og denne blikk og sans for situasjoner som gir bildene. Godt verktøy hjalp da som nå. For min del, i alle fulle fall, takk for påminnelsen og inspirasjonen.

Johan G.
Gjør et forsøk på å få dette til digitalt, og jeg vil tro det er vanskelig å lykkes. Illustrerer godt poenget om at det er en ''magi'' som skaper bildet, fremfor bevisst etterbehandling for nettopp dette resultatet.

Noe uro i ansiktsuttrykket til personen i fokus. Et typisk foto jeg ville tatt med begge øyne åpne, med et på komposisjon i søkeren og det andre på ansiktet til personen over kamera.

johanG.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu