Ingenting
Utstyr
  • Canon 40D
  • Canon EF 70-200mm f/4L USM
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_397091} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
André S.
Så fin sykkel han har!
Tore B.
Flott reportasje, Tove! Vel fortjent 2.plass i ABFs klubbkonkurranse i går!
Tove L.
Takk Tore! Ja, det var jo litt morro og endelig "treffe" med et bilde igjen :-)
Ann F.
BILDET SOM SÅDAN er bra. Både mht komposisjon og etterbehandling, og også fortellingen i det og de mulige tolkninger som ligger i det.
Men jeg er helt og fullstendig og totalt allergisk mot at man skal ledes i en bestemt tankeretning - som du gjør her med teksten som er innmontert. Det kan leses mange fortellinger inn i dette bildet, jeg vil selv velge hvilken som "treffer" meg.
Greit nok at du la inn teksten i ABF-konkurransen med tema "Ingenting", men i f/64-gruppen hvor bildet presenteres her på FdN, synes jeg den burde vært fjernet.
I all ærbødighet.
Mvh Ann
Knut R.
Bildet fungerer veldig bra :) God fortelling, bra komposisjon, fint teknisk. Men så var det teksten, da ... la nå bildet tale for seg selv, eventuelt sett den ved siden av/under om du ønsker å (sett fra mitt ståsted, over-)tydeliggjøre budskapet. For en gangs skyld skal jeg gi honnør for en bildetittel også, forresten :)
Thore L.
Godt fortellende bilde. Det lave kamerstandpunktet skaper en fin fokus på mannen som sitter der helt rolig, og er en kontrast til alle som haster forbi og lever helt andre liv. Bildet er tatt akkurat i riktig øyeblikk etter min mening, og er fint balansert. Personen ute av fokus til venstre er viktig. Skyggene er med på å skape fin dybde. Bra dette!
Jeg ville helt klart tatt vekk teksten.
Thore
Ellen M.
Bra fokus og komposisjon. Har ingen problemer med teksten, her er det din tolkning du gir oss!
Håvard F.
Godt gatefoto dette. Bra komponert og passe i sh. Ser du har mange andre fine bilder også Tove.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu