Tåken letter
Bildet er tatt uten stativ på en kjøretur en søndag formiddag. Tåken ligger fortsatt ned på bakken, mens sola er i ferd med å bryte fram. Først irriterte jeg meg over lysledningen som jeg ikke kom unna, men etterhvert ser jeg at den kanskje gjør endel av bildet...
Utstyr
  • Canon 400D
  • Canon 18-55mm
  • Brennvidde22mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetGjort om til sepia-farger.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_393427} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Lasse S.
Veldig fin komposisjon hvor både lyslinjen og veien leder blikket inn mot lysningen i tåka. Fint også et du har gjort bildet i sepia (kunne blitt flott i sort/hvitt også) da det er linjespillet som gjør hele bildet .
Willy S.
Ledningene er flott plasert,og gjør som du nevner endel av bildet,resten er jo bare nydelig.
Avsluttet .
Hei Gunhild
Et nydelig bilde rett og slett! Veldig skarpt. Veien og ledningene drar meg på hver sin måte og sammen inn i bildet. Jeg føler meg invitert med inn i denne tåkeverdenen, noe fargetonen er med på å gjøre ekstra mystisk.
Mvh
Ronny
erika gohde s.
Utrolig vakkert!!!
Gunhild Sander A.
Takk og takk alle sammen for så mange positive kommentarer :-)
mvh Gunhild
Jon V. S.
Veldig bra utført komp. og utsnitt.
Syntes det ble en fin stemning i bildet ditt.
Likte godt perspektivet du har valgt mht veien og el.mastene samt at det ble veldig flott med lyset i bakkant..

Mvh.
Jon V
Gunhild Sander A.
Hei Jon,
Takk :-)
Når sant skal sies hadde jeg hellet med meg da jeg tok dette bildet. Jeg stanset på en busslomme, hoppet ut av bilen, hadde hastverk (satt noen og ventet utålmodig i bilen), ikke stativ, tok to bilder og jammen ble det bra. Slik flaks har jeg ikke hatt noen gang senere. At lysmastene ble plassert så heldig så jeg ikke før jeg åpnet bildet på Pc'en.
mvh Gunhild
Nova-Kristine S.
Jeg synes også at akkurat lysmastene "gjorde" bildet med sin plassering!! De er jo som oftest til ergrelse...Fargetonene i bildet er og forsterkende på stemningen.Bra!
(noen ganger er det fint å være så ærlig..andre ganger..) Etterhvert kommer "fotoinstingtet" - og gjør at man automatisk gjør en komposisjon som fungerer - tror mest på det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu