Den Norske Statsbane
Dette er tenkt som en reklameplakat for NSB. Dette gjorde jeg fordi jeg synes bildene som er brukt til reklameplakat for NSB nå er til å grine over... Så hvis det er noen i fra NSB som kunne tenke seg bildet som plakat, tell me! ;)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-12-16 11:34:06
    Versjon #2
Utstyr
  • Fujifilm Finepix S1 Pro
  • Vimar 12mm
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeSmartCard
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger491
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_39190} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Henrik T.

Jobber ikke i NSB, men hadde jeg gjort det....
Synes fargene i bildet fungerer meget bra sammen.
Hvis det er noe jeg ikke liker så må det være den blå ''halvsirkelen'' midt i bildet.

-
Henrik
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Flotte sterke farger. Likte utsnittet!
Kjetil N.

Passe trendy dette. Bra komp og fin fargetoklang.

Hvis NSB skulle bruke det burde du kanskje prøve å komme litt nærmere folkene, som selvfølgelig er unge/pene/vellykkede og viser sin begeistring for NSB og verden generelt.

Dine folk ser ut til å haste surt forbi; markedsansvarlig i NSB kunne sikkert ønske seg et budskap som forteller at en reise med toget i alle faser er forbundet med opplevelse, glede og sosial kontakt. Den rene lykke kommer rullende på skinner med NSB.

En annen mangel her er norsk natur. Litt fjell i det fjerne kunne eksempelvis si litt om hva slags omgivelser reisen vil foregå i. Dessuten er jo norsk natur i seg selv et viktig salgsargument for NSB.
Carsten M.

Liker versjon 2 best, skikkelig punch i kontrasten.
Fin fargekontrast. Men ville rettet det litt opp..
mvh Carsten
Mikkel C.

Lækkert!
Fredrik D.

Takker for kommentarer!

HT: ''Den blå halvsirkelen'' er to passasjerer som går av toget. Kan kanskje skjønne at det er forstyrrende, men samtidig så veit jeg ikke hvordan det ville ha vært hvis det ikke var noen ting der...

KN: Som reklamemann for NSB så ville jeg nok ha vært enig. Men gjør meg en tjeneste: Ta deg en tur med et lokaltog og ta en titt på de forferdelige bildene NSB har brukt på informasjonsplakatene sine. De har rett og slett satt en kar på et tog (det kan til og med være en konduktør i tjeneste), gitt ham et kamera (kanskje også et stativ) og bedt ham om å ta bilder. Resultatet er da bilder tatt gjennom vinduet i hastighet og med lang lukker. Laaaang lukker. Ikke er motivene noe å juble over heller. Og da blir resultatet der etter...

CM: Mener også at #2 er den beste...

Men nok en gan: Takk for kritikk!
Kjetil N.

Jeg har sett bildene til NSB. Slik uskarphet er jo også trendy, men på en litt billig og enkel måte.

Grafisk er selvfølgelig dine bilder bedre. Men du kunne jo prøve noen av tipsene mine som et rent eksperiment i kommersialitet vs. grafisk uttrykk. (Med overordnet mål å selge til NSB :-)
Birna R.

med så mange frustrasjoner skapt av NSB og tilhørende selskaper i tankene synes jeg bildet passer bra, også til reklame.

''vekk med NSB'', f.eks. Trendy. Meget trendy.
Maria A.

sinnnnnsykt stilig bilde.
hvor får du denne intensiteten fra...
Vegard E.

Kvitt deg med sirkelen - Er du redd for at det blir for tomt der, kan du evt. male ut noe av den turkise stripen...
Ta ned metningen i ansiktet på menneskene noe. Ellers synes jeg dette var meget stilig. Vet forresten menneskene i bildet at de er med i reklame-kampanjen din?
Fredrik D.

Takker for en overraskende sen kommentar! (hvordan fant du bildet såpass sent etter at jeg la det ut?)

Dette er et ''hofteskudd'' rett etter at jeg hadde gått av toget, så menneskene er nok heller uvitende om at de er på nett. (men siden det skal mye til for å identifisere dem så kan det vel ikke gjøre så alt for mye)

Når du ordlegger deg med ''turkisk stripe'' og ''metning i ansiktet'' så er det fremmed for meg. Ikke er jeg sikker på hva du mener med det, og veit derfor heller ikke hvordan dette skal utføres... Noen gode råd? Fredrik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu