Slogen
Litt uskarpt, tatt ved stor brennvidde med vanskelige forhold.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger129
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_389896} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Stig H.

Ja der har jeg vært. Tror det er den hardeste turen jeg har vært på. Klarte nesten ikke å gå på en uke, men så var jeg ikke fjellvant den gangen heller så det er vel ikke annet å vente:-) Som du selv sier så er bildet litt uskarpt, men samtidigt så viser det godt Slogen. Tror kansje du har litt rusk på brikken din Håvard, så en liten rens hadde sikkert gjort seg;-) Mektigt fjell.

Stig:-)
Håvard M.

Takk for kommentar Stig.

Joda, Slogen e et mektig fjell, både å sjå på og å gå på. Når du nemnar rusk, så trudde eg det først låg på objektiva mine, men sida eg har pussa på dei så må det vere kameraet. Er de den spegelen som vi ser innpå når ein tek av objektiva ein skal pusse? Isåfall,er det berre å bruke ein filtklut a la slik ein pussar briller med?
Thore L.

Flott bilde av Slogen. Har vært der jeg også. Mektig fjell.
Når det gjelder støvet så ligger nok ikke det på speilet, men på selve sensoren som ligger bak speilet. Litt tricky å rense selv, lett å ødelegge sensoren. Kanskje lurt å få profesjonell hjelp?
Thore
Knut Georg F.

Imponerende fjell, fin dybde i bildet. Det virker som om det ligger et blå/gråskjær over bildet. Tror kanskje litt kontrastøkning med kurver kan gjøre bildet litt "krispere".
Mvh Knut
Håvard M.

Takkar igjen for kommentarar:) Når det gjeld profesjonell hjelp, er dette vanlege kjeder som feks Elkjøp? Isåfall, kor lang tid og kva kostar ein slik rens?
Stig H.

Hei Håvard

Du kan levere inn kameraet ja på slike plasser trur jeg, ivertefall på en fotobutikk. Det er heller ikke umuligt å gjere det selv men vær forsiktigt, der er en del filmsnutter på youtube som viser hvordan og hva man skal bruke for å rense brikka di. Vist du ikke har prøvd en vanlig blåsebelg til å blåse støvet av brikka så kan det også være nok, men av og til så må det til med en skikkelig rens. Ser du bor på Bjørke Håvard og det er vel og det er vel Ørsta/Volda traktene, og da kan du vel høre på El-kjøp i Ørsta eller hva det heter der oppe ved flyplassen i Hovdebygda, kansje di kan hjelpe deg:-)

Stig:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu