- Rocka -
Befruktning! Deretter en blomst. Så kom sommervarmen og kronbladene falt av og treet ble svangert. I noen få måneder vokste embryoet og etter gjentatte svangerskapskurs for treet (moren), med opplæring i pusteteknikk, kom denne krabaten til verden. Det ble en velskapt gutt, på 8,5 cm og 62 gram. Han ble døpt Egil. Barndommen gikk rimelig fort unna. Egil var alltid litt urolig og fant på mye rart. Han ble kjent for å være ganske rampete og siden moren var enslig forsørger, var det ikke alltid enkelt å følge opp gutten. Moren var alltid så tafatt og rotfast og faren var ukjent. Det gikk noen rykter om at han hadde røtter i Hov i Land. Egil hadde dermed ingen voksne rundt seg, som satte grenser og han utviklet seg videre i ungdommen til å bli en temmelig rocka type, piercret over hele kroppen. Av alle ting var han nokså blåøyd og da han ble lokket av en fotograf til å bli fotografert for deretter å bli vist frem på internett, gikk han rett i fella. Han stilte opp og ble fotografert, men fotografen skjenket ham full på cider og var bare ute etter alle pierce-greiene hans. Egil Eple endte sitt liv foran kameraet.

''Noen ganger er jeg bare så skrudd i hodet!''
Bildet inngår i albumet Abstrakte sider av livet -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-11-12 01:03:46
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus E-20 P
  • MCON-35
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEt eple, noen skruer, tørkepapir og syk humor.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger799
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_36898} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (38)
Hege K.

Originalt og kjempemorsomt!!!!!!

Egil var skikkelig rocka ja :-)

Beste historien du har skrevet så langt...
Og for en idé!!!

Likte fargeversjonen av Egil best. Mulig jeg ville sett han enda litt nærmere :-)

:-) Hege
Carl H.

Stilig, kreativt!
Avsluttet .

Piercet eple, morsomt og kreativt. Teksten var meget underholdenede.
Bent S.

God morgen og tusen takk for kommentarene, dere. Skal ikke så mye til, for å ha det litt moro. :-)
Ha en fin dag.
Mvh. Bent
Mehrzad G.

Morsomt og kreativt!

mvh Mehrzad
Stig S.

Skal kanskje ikke så mye til, Bent, men med den kreativiteten du innehar for tiden ligger du et hestehode foran oss andre mht. flir-faktor! Har veldig sansen for versjon 2; noe med tonene som understreker det absurde. Fortsett slik!!

--ss--
Rune Edvin H.

Likte faktisk #1.
Morsom historie.
Rune
Ferran C.

Original and funny shot, but i miss a bit wider focusing or more to the apple, i think that some other sharper nails (and not just the one steacking out to the camera with no any perspective or deepness) would be nice.
Nice idea.
Ferran
Glen U.

...en litt anna jul i skomakergata...;)
Janne Cesilie J.

Herlig Bent!
Slike skal jeg lage å ha på juletreet i år!
Det er helt sikkert!!!!!
Liker versjon 2 best!
Mvh JCJ
Helene M.

Oppfintsomt!!!
Bent S.

God formiddag dere, og tusen takk for kommentarer. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle legge ut akkurat dette bildet. Følte at det ble på kanten til altfor surrealistisk og sykt. Tenkte egentlig på å tittulere bildet som ''adventskalender for mekkere'', og fordypet meg i serien ''Ti tommeltotter'', med Tim og Al, som maskinglade gutter... Men nei, det ble med historien om Egil og hans korte liv. Tusen takk igjen. For en amatør som meg er det jo gøy når resultatet blir oppfattet slik.
Ha en fin dag.
Mvh. Bent
leif b.

Det er härlig og det er lov til og väre sprö.
(av og til)Et annerledes bilde.Ha en fin dag...
leif
Borgni R.

Hehe... kjempearti historie. Likte versjon to veldig godt, men synest nok at Egil kunne ha vore litt skarpare.
Borgni :)
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Kreativt og bra laget! Sier meg enig med at Egil kunne vært skarpere....

Morsom historie!
Eli L.

heldigvis har jeg ikke sånne epler på epletrærne mine, men egil formerer seg kanskje? kreativt og fantasifull historie. pluss, pluss.
Nils B.

Fin utnyttelse av Ikea skruene som du hadde til overs da du satte sammen ett eller annet. Mange + for historien.
mvh Nils
Bent S.

Takker for det, dere. Tja, Egil var jo ikke så skarp av seg han da, men det er klart jeg kunne satt på en kraftigere tele og gått litt lenger unna. Og, han formerer seg nok ikke noe særlig, denne gutten. Egil er borte for godt nå. Ikea-skruer som er til overs??? Jeg??? Ikea-møbler?? Her?? Hmmmm... :-P He he!
Uannsett, ha en fin kveld.
Mvh. Bent
Avsluttet .

genialt! her driver jeg å planlegger å ta noen gørr kjedelig bilder av frukt og slikt, så dukker dette bildet opp! Takk! Du fikk tankene mine vekk i fra det ordinære, vanlige og kjedelige :)
Bent S.

Takk Mona, det var jammen hyggelig å høre. Jeg har også tenkt mye på stilleben med frukt og grønt, men så fikk jeg en skrue løs ... Ha en fin kveld.
Mvh. Bent
Tom A. T.

Ikke bare en skrue løs etter antallet her å dømme ;o).. Spesielt motiv og ide, men jeg tror nok du har litt å gå på her.
mvh Tom T
Reidun G.

Nei nå er du blitt helt skrudd :-)
Festlig , men kjedelig bakgrunn - på bildet altså.
Reidun
Stein Rune B.

FOTO!!!!!
Bra.
Bent S.

Tusen takk for kommentarene deres. Det er ikke ''mine egne skruer'', alle sammen da... men litt skrudd er jeg jo, ja..! :-) Har det jo rimelig gøy selv og, når jeg holder på med dette og som jeg skriver på siden min; Gleden er drivkraften! Kjeder meg sjeldent. Ha en herlig kveld.
Mvh. Bent
Ragnar W.

Ja dette var en underlig skapning, Bent! Kreativt og morsomt fremstillt! La skruene sitte litt løst, men ikke mist for mange ... ;-)
Fred S.

Håper du har tilgitt meg den der med Bent Elisabeth, Bent, og at dette ikke er noe voodoo-opplegg der du borer skruer inn i den bløte skallen min !
vh FredS
Bent S.

Hei på dere og god morgen. Neida, Ragnar, jeg skal ikke miste flere... Har mistet en hel drøss fra før, så nå skal jeg passe på de resterende. :-) Fred, jeg lo godt av den selv, jeg! Og voodoo-opplegg!? Hmmm. Takk, Fred, nå fikk jeg jammen flere idèer til bilder, gitt. :-D
Ha en fin dag i snøen.
Mvh. Bent
Toini B.

Veldig kreativt, Bent! Pluss for historien:))
Bent S.

Tusen takk, Toini. Klarer ikke å la være å skrive litt, når skrudde idèer kommer ... :-P
Mvh. Bent
Arild S.

Kommer sent inn her, og har vel egentlig ikke annet å si enn grattulere med et kreativt godt skrudd bilde.

Arild
Bent S.

Takk for det, Arild. Det var hyggelig å høre.
Ha en fin kveld.
Mvh. Bent
Arne S.

Jeg har STOR sans for din fantasi og kreativitet :-) Hold fram!!!

:) arne
Bent S.

Tusen takk. Det er ekstra godt å vite og veldig hyggelig å høre, Arne. Det er jo forøvrig gjensidig også. Ha en flott kveld.
Mvh. Bent
Mathea K.

Må bare spørre om en ting.. Du har ikke tilfeldigvis sett reklameplakat for radio1 eller noe?? Det er nemlig en appelsin med skruer i... Hmm...

Math
Bent S.

Hei og hå (nabo?). Nei, den plakaten har jeg ikke sett. Når var eller er den aktuell, da? Skulle vært innmari moro å sett!! Mine opptak ble gjort 11. november i år og jeg var lenge inspirert av et bilde jeg så på en eller annen nettside i sommer en gang. Husker dessverre ikke hvilken side. Der var det et grønt eple med skinnende blanke nagler rundt hele eplet. Mye flottere utført enn mitt bilde, da.
Mvh. Bent
- - - - - - - - - - - - - -
benha3@online.no
- - - - - - - - - - - - - -
Ketil J.

Har Rimi tatt ideen fra deg? Det er nemlig plakater rundtom med teksten ''Mangler du noe?'', og et bilde av en appelsin med skruer (den mangler da sikkert nelliker)..

-ketil-
Henrik T.

Sent ute jeg...
Lurte egentlig på det samme som Kjetil Jensen... Har de stjålet ideen din? Uansett bra!

-
Henrik
Bent S.

Hei på dere. Nei, tror ikke det. Det er nok er slumpetreff at det ble slik. I reklamekampanjer er ofte bildene ferdige leeenge føre kampanjestart. Det var jammen hyggelig av dere å si ifra til meg om det. Tusen takk!
Mvh. Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu