Olycka på Öland
Bildet inngår i albumet Øland. - Bilder fra Øland.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-01-09 23:39:09
    Versjon #2
Utstyr
  • Husker ikke
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger402
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_367030} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Hans Ø.

Du har mange flotte fotografier og komposisjoner. Teknisk sett bra....men dette er for kunnstig og gir meg ingen ting.
Beklager.

Hans
Tove H.

Absurd og morsomt! Selv om jeg ikke helt får bitene til å henge sammen. Damen på den flyvende steinen har landet på bamsen? Nei, sporene stemmer ikke.. Men det er jo en ulykke...hm...
:)Tove
tor åge s.

Hmmmmmmmm... lurer veldig...... mvh totto
Lars-Anders M.

Hans Tore og Tor.
Takk for kommentarer.
Ja eg skjønner det er problemer her. Men jeg begynner å bli litt lei av alle bilder som jeg lager.
Fant med hjelp av Moderskeppet en link til Vägverket i Sverige. Her kan man ladde ned alle deres vägmärken. Da testet jeg ut dette litt, og her var ett resultat av dette.
Om dere ikke skjønner noe, så hadde jeg det moro når jeg lagde bildet.
Takk att dere står ut med meg.
Mvh
LAM
Lars-Anders M.

Beklager Tove. Jeg skrev Tore i min forrige komentar.
mvh
LAM
tor åge s.

Ikke vondt ment.. Trenger slike spennende bilder her... Stå på, vi holder garantert ut meg deg..
Noen ganger tar kreativiteten helt overhånd, og det er bare herlig selv om andre ikke skjønner helt hva som går av deg... Se f.eks på mitt siste innlagte foto "genmanipulering", det er jo helt sykt, men jeg lo meg nesten ihjel når jeg lagde det....
Avsluttet .

Absolutt morsomt eller veldig alvorlig, liker slike ting fra deg, noen skikkelige fotefar, den har vel stukket til skogs.
Mvh. Wind 8~))
Linde G.

Hei LAM
Jeg så det var ditt bilde før jeg leste hvem som hadde gjort det da jeg zæppa meg gjennom noen bilder på måfå. En egen stil har du, og selv om du er lei av de bildene du har laget før, så er kreativiteten fortsatt ulmende, og det er det viktigste sammen med at du har det gøy når du gjør det. Hva som har skjedd i denne ulykken får vel hver og en lage seg en historie på ? Du har gitt oss inputen og vi får tenke litt sjæl. Synes den er festlig, ja jeg sliter med å gi deg dårlig kritikk.. Det får du få av andre eventuellt.

Hilsen
Linde Gilberg
Knut R.

Jeg liker slike bilder jeg. Kanskje fordi jeg også begynner å gå litt lei av min egen stil. Det er derfor gøy å se annerledes bilder, bilder som skiller seg ut i mengden av alle de andre, hvilket du forøvrig alltid har tatt.

Det er vanskelig å forstå all symbolikken, men bildet vinger oss til å tenke, å ville lete etter noe. Kanskje blir det noe "over-done" med så mange effekter på en gang?

mvh Knut
Lars-Anders M.

Takk Knut. Det er alt for mye med på dette bilde 4 skilter, noen spor og en dame på en stor stein midt i veiven. Ja ett skilt med forbud mot snøskoter midt i sommeren. Slik kan man vel ikke gjøre. Jo i mitt hode.

Noen provoserer meg med nesten bare bilder av fugler. Jeg skjønner ikke att man bare fotograferer slike vesen. Og som oftest er de midtstilte. Det kan se ut som om de er siktet på med ett våpen. Ja da er fotografering ett godt alternativ.

Men det er bra vi alle har ett sted vik kan vise våre bilder.
Mvh
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu