- Erecta botanica -
Jeg finnes ikke flink med planteriket og navnet på denne vakre blomsten vet jeg ikke. Synes den er noe for seg selv og fant denne tittelen rimelig passende. Den holdt ut i 11 dager, føre den takket for seg
Utstyr
  • E-20 P
  • Standardoptikk
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger482
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_36556} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Avsluttet .

Hehe, morsomt.
Avsluttet .

Får litt reklame feeling her, bra layout, nydelig ramme, bra dette.
<font color=''#0000FF''>~Ivar~</font>
juan carlos o.

Erecta erotica ....11 dager???
carlos
Reidun G.

Synes ikke helt om denne bruken av billedflaten, får meg til å tenke på et oppslagsverk. På min skjerm mangler det litt på skarpheten ?
Reidun
Birna R.

En art i kalmusrotfamilien dette, hvor det finnes mange arter med stram givakt. Bare se bilde nr. 9328 for å få et annet innblikk i herligheten(e). Noe å tenke på for oss med homo erectus som en av forfedrene ...

Bildet hadde muligens vunnet på at tekstflaten ble tatt bort siden den forsterker det grå preget. Litt for flatt i mellomtoneregisteret til at sv/hv gjengivelsen tar helt av.
Janne Cesilie J.

Ja hadde alle menn holdt koken i 11 dager så hehehe!
Neida Bent!
Ikke av dine beste,
men anderledes og kreativt!
Ha en riktig fin dag!!!
Mvh JCJ
leif b.

Uffda,Janne.Vil forövrig si meg enig med Björn.
Ha en fin dag...leif
Janne Cesilie J.

Ps Bent:
Har du en fargeversjon av denne!???
Hadde vært flott å sett!!!!!!
Mvh JCJ
Stig S.

Som Janne sier - ikke av dine spenstigste, men annerledes presentert. Tror forøvrig Bjørn har rett i at tekstflaten forsterker det grå, savner liksom litt mer ''smell'' i planten. Pluss for å forsøke litt annerledes ting!

--ss--
Hege K.

Enkelt og stilrent. Synes dette fungerte bra jeg, men kan være enig i at en annen gråfarge (lysere eller mørkere) ville gjort bildet mindre grått.

Har sansen for slike bilder med grafiske elementer.

:-) Hege
Bent S.

He heh, her kom det litt forskjellige kommentarer, gitt. Tusen takk, forresten. Og takk for artsnavnet, Bjørn. Denne kalmusrotarten holdt ut i 11 dager og var like flott, med sine blodrøde blader og gule støvbærer, føre den fikk en mørk rødfarge og klappet sammen. Ellers takk for rådene om bruk av teksten også. Rotet egentlig med en tekst om farsdagen på søndag, men det ble for erotisk vinklet, uannsett hvordan jeg prøvde. Prøvde også med noen andre, elegante fonter, men det ble Gills. Så da ble det dette sluttresultatet, denne gangen! Takk igjen og ha en flott dag.
Mvh. Bent
Nils B.

Bare fortsett du med dette litt eksprimentelle. Enig med de som nevner kontraster og mellomtoner. Denne typen ''oppslag'' kan være artig om du fyller inn ett dikt eller ett ordtak i det grå feltet. Bytt ut blomsten med en annen blomst ''din kjære'' og skriv noen varme ord i det grå feltet til henne. Deretter kjører eller går du å kjøper i fin ramme å gir det til henne på en egnet dag. De liker slikt.
mvh Nils
Janne Cesilie J.

Forslaget til NBH er fantastisk!
Jeg ble veldig innspirert til å gjøre det samme med min kjære!
Funker det til gutter/menn åsså????!!!!
Mvh JCJ
Hege K.

Helt sikkert Janne :-)

Jeg skal jammen meg lage et til min kjære. Det er jo farsdag til søndag :-)

Hvis det blir bra så skal dere få se det.

:-) Hege
leif b.

Vi har mye og läre av,Nils.Når det gjelder og ta vare på våre kjäre.Ha en fin dag...leif
Bent S.

Ja, du er en en flott personlighet du, Nils!! Det er en super idè som jeg selvfølgelig skal jobbe med. Og Janne C., det funker helt sikkert overfor menn også. Tusen takk, alle sammen.
Mvh. Bent
Lars-Anders M.

Du trenger ikke teksten. vi ser budskapet på fotografiet. Stå på.
Ragnar W.

Artig påfunn! Tekstfeltet er muligens ikke helt heldig for opplevelsen av bomsten, men stilmessig passer det godt. Hva med en variant med litt mer kontrast?
Tarjei Ekenes K.

pent. neubauten hadde elsket dette.

! son tarjeiav !
Fred S.

Skjønner hvor du har tankene din for tiden, kommende ektemann m.m. Men den ''erectusen'' der tror ikke ikke du matcher. Men ''stå på'', som enkelte her oppfordrer, og kom deg ut i skog og mark igjen. Klesklyper og stueblomster tyder på at du begynner å bli litt for huslig !
vh FredS
Bent S.

He he, takker og bukker for artige kommentarer.
Ha en flott fredag.
Mvh. Bent
Tom E. F.

Gjorde seg godt med svart bakgrunn. Nesten ''plastaktig'' skinn i bladene da.
Mye lekkert for øyet i planteriket, ja!
mvh Tom
Tom A. T.

Fotografisk er kanskje ikke dette ditt største verk, men pluss for en litt annen vri skal du få. Bildet har i alle fall formidlet en ide som engasjerer mange her ;o)..
mvh Tom T
Arne S.

Ganske elegant presentasjon. Liker plasseringen av skriften.

:) arne
Bent S.

Tusen takk for kommentarene, dere. Det varmet at dette ''beskjedne'' motivet engasjerte såpass mange. Ha en fin lørdagskveld.
Mvh. Bent
Erlend K.

Jeg har hørt uttrykket ''Svigermors tunge'' om denne blomsten. Det spørs da om ''Erecta'' fortsatt er passende...

:-)

Likefullt, jeg liker ideen din! Gjennomføringen er også bra, bortsett fra at skarphetsområdet på blomsten burde vært dypere - spesielt når du har så klare linjer i motivet ditt.
Jarle J.

enda et bra bilde, liker godt dette motivet. godt jobbet, fortsett med dette. likt også elgen din, ikke sett dette motivet før.
Bent S.

Jøss, det ble trafikk på flere av de eldre bildene mine idag. Tusen takk, Jarle. Hyggelig å høre at du likte elgen også. :-)
Mvh. Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu